2777
2789

بچه ها سمت چپ سرم درد میکنه انگار لپم سِر میشه ب گوش میزنه و‌ابرو و گردنم و وقتی رو بالشتم ب سمت چپ میخابم بدتر میشه گویا ی نبض ریزم حس میکنم تو سرم.

حس میکنم دندونه ولی رفتم دکتر گف شاید یکیش عصب کشی بخاد ک بعدش‌گف ن‌نمیخاد‌اگ دندون درد گرف بیاد ولی دندون درد ندارم سر درد دارم بی حس‌میشه انگار و میزنه ب گوش خدایا میترسم فق ۲۵ سالمه ینی چ مرضیه گرفتم خیلی میترسم کسی هش مث من باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگرن نداری؟ برو مغز و اعصاب

میگرن چشمی داشتم قبلا ک چشم سمت راستم درد میگرف میگرن چشمی رو میدونم دارم ولی خیلی وقته‌نگرفته سمت راستم میگرفت و کل سرم این فق سمت چپمه شاید تغیییر شکل داره‌میگرن قدیمیم؟

افتادم یاد خودم. ببخشید خندم گرفت دو سه سال پیش میرفتم دندون پزشکی برای ترمیم و عصب کشی، یه روز کل سرم و فک و کل دندون هام درد میکرد شدید اصلا تو کل عمرم درد به اون شدیدی حس نکرده بودم، فکر میکردم دندون های عقلم پوسیده ست به خاطر اونه، تا صبح خوابم نبرد که هیچ داشتم از درد میمردم، و کل شب بیدار بودم و با زبونم سقف دهنم لمس میکردم انگار باد کرده بود دم صبح ۶ و ۷ بود که دیدم دردم تقریبا میشه گفت کامل ساکت شده زبونم زدم به سقف دهنم دیدم بیشتر از دو سه ساعت قبل ورم کرده، پشت دندون های جلوم بود پا شدم رفتم جلوی آینه یچیزی دیدم که واقعا ترسیدم خیلی وحشتناک بود یچیزی از سقف دهنم آویزون بود مثل غده منو میگی استرس کل وجودمو گرفت شوهرم خواب بود، من معمولا زیاد سرچ میکنم رفتم سرچ کردم دیدم عکسی که شبیه به چیزی که تو دهن من هست زیرش نوشته سرطان دهان زبان همچنین چیزی شبیهش بود قشنگ جوری ترسیدم که گفتم من سرطان گرفتم من برا چی باید سرطان بگیرم یکم دیگه سرچ کردم که چی باعث میشه شخصی سرطان دهان بگیره، نوشته بود مصرف الکل و فلان و فلان باعثش میشه یکم به خودم اومدم