2777
2789
عنوان

فک میکنم تومور دارم میترسم برم دکتر‌کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچیت نیست تو سالمترین دختر روی کره زمینی همه اینا تلقینه

بخدا درد میکنه ی دندون عقل نهفته دارم میگم شاید از اونه نمیدونم شایدم از دندونه واقعا گیج‌شدم

دیوونه ای؟ سینوزیت، میگرن، کم خونی، بی خوابی، لاغری مفرط و بی اشتهایی، الودگی هوا همش این علائم رو داره

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

سردرد شما یا میگرنه یا کم خونیه شدید 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
بخدا درد میکنه ی دندون عقل نهفته دارم میگم شاید از اونه نمیدونم شایدم از دندونه واقعا گیج‌شدم

تومور هیچوقت درد نداره عزیزم ....برو یه عکس از دندونات بنداز

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
افتادم یاد خودم. ببخشید خندم گرفت دو سه سال پیش میرفتم دندون پزشکی برای ترمیم و عصب کشی، یه روز کل س ...

گفتم من الکل مصرف کردم فلان مواد مخدر مصرف کردم برا چی باید به بدترین چیز ممکن فکر کنم، رفتم شوهرمو بیدار کردم  دهنمو باز کردم گفتم ببین تا دید در جا از جاش پا شد گفت این چرا اینجوری شده، لباس پوشیدیم رفتیم دندون پزشکی که روز قبل نوبت گرفته بودم برای کشیدن دندون عقل چون من دندون هامو درست کرده بودم و گفتم حتما از دندون عقلمه، رفتم دکتر گفت این چیه دندون یک جلوت لقه با دست میشه کشیدش دندون ها عقلت مشکلی ندارن برو اینو درست کن، هیچی منم رفتم پیش دکتری که همیشه میرفتم، رفتم و اونم نیومده بود منتظر موندم رفتم دهنمو وا کردم دکتر هم شاخش درومد گفت این چیه انگار تا حالا ندیده بود گفت عفونته کیسته باید تیغش بزنم گفتم بزن من کل دندون هام درد میکرد ولی مشکل از دندون یکم بود کیست پشت اون بود، نه سوراخی داشت نه هیچی مشخص نبود یهویی اینجوری شد، آمپول برام نوشت و چند روز بعدش بهم نوبت داد برام درستش کرد اصلا هم نگفت دندونت لقه باید بکشیش.

گفتم من الکل مصرف کردم فلان مواد مخدر مصرف کردم برا چی باید به بدترین چیز ممکن فکر کنم، رفتم شوهرمو ...

اینو برات تعریف کردم که بیخودی استرس به خودت ندی، و هر چی میشه به بدترین چیز ممکن فکر نکنی برو دکتر عکس او تی جی کامل از دندون هات بگیر احتمال خیلی زیاد بخاطر دندونته، چرا آخه باید به تومور فکر کنی مثل من که نزدیک یک ساعت بود فکر میکردم سرطان گرفتم! 

هیچیتون نبود ینی

نه دیگه بخاطر دندون جلوم بود عفونت شدید داشت و بعد از اینکه دکتر عفونتش رو خالی کرد آمپول زدم و گفت قرص نمی‌خواد بخوری، بعد پوسیدگیش رو برداشت و۳-۴‌جلسه کلسیم گذاشت روش که عفونتش خوب بشه بعد برام عصب کشیش کرد، سقف دهان سفته خیلی جاش بد بود چون سفته عفونت می‌خواسته ازش بزنه بیرون خیلی خیلی درد داشت خیلی اصلا قابل توصیف نیست، فک کن کل دندون هات باهم درد داشته باشه کل سرت و کل فکت یه نقطه تو سر و صورتم نبود که درد نداشته باشه

عزیزم اونجور که شما بدبینی فک کن ینفر شکمش درد می‌کنه باید بگه خدایی نکرده میترسم تومور تو شکمم داشته باشم؟ دل درد سر درد هر دردی ممکنه چندین علت داشته باشه گاهی وقتا نباید راحت ازش بگذری اما نباید بیخودی استرس بیخود هم بگیری

اینو برات تعریف کردم که بیخودی استرس به خودت ندی، و هر چی میشه به بدترین چیز ممکن فکر نکنی برو دکتر ...

اوپی جی گرفتم دندونمو‌پر کرد خوب نشدم.

گف اگ دندون درد گرف بیا عصب کشی من کل دندونام درد میکنه