2777
2789

تا حالا کلی فرصت دادم بهش ولی از همون اول هم به دلم نیست

انقدر اصرار کرد که وارد رابطه شدم ولی همش حس میکنم دارم خودمو فدا میکنم

اخلاقش هم خیلی به دلم نیست ، عصبانی میشه، عجوله ، سنش ازم کمتره 

انقدر ردش کردم خودمم خسته شدم بهش گفتم باشع وارد رابطه میشم باهات

نمیدونم دارم چه غلطی میکنم🤦‍♀️

بهش گفتم به دلم نیستی ولی انگار نه انگار😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی منم با یکی هستم اخلاقش خوب پول داره ولی به دلم ننشسته 🤦🏻

برا تو باز اخلاق داره

این پسره اخلاق هم نداره

فقط میگه چون میخوام پس باید داشته باشم

ولی واقعا به این نتیجه رسیدم اگه همون اول به دل نشینه هیچ وقت قرار نیست بشینه

توانایی نه گفتن نداری وگرنه کسی که به دلت نیست هرگز به دلت نخواهد نشست بیخودی جلو نرو بدتر وابسته میشه 

بگو به هم نمی‌خوریم از این ارتباط کمترین احساس خوبی دریافت نمیکنم احساس مشمئز کننده و بدی دارم و قرار هم نیست این احساس تغییری کنه ادامه این ارتباط به نفع هیچ کدوم مون نیست ممنون میشم که با اصرار اضافه منو مجبور نمیکنی که بلاکت کنم اگر اصرار کرد بلاک کن تموم شه بره با خط دیگه پیام داد پلیس فتا شکایت کن تهدیدی چیزی هم کرد زنگ بزن به وکیل محمودی با یه تماس می نشونتش سر جاش جوری که انگار هرگز سر از تخم در نیاورده باشه 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

توانایی نه گفتن نداری وگرنه کسی که به دلت نیست هرگز به دلت نخواهد نشست بیخودی جلو نرو بدتر وابسته می ...

وااای چقدر این قاطعیت حالمو خوب کرد🥲

ممنون از راهنماییت عزیزم

دیگه واقعا خسته شدم از این ارتباط

وااای چقدر این قاطعیت حالمو خوب کرد🥲ممنون از راهنماییت عزیزمدیگه واقعا خسته شدم از این ارتباط

قاطعیت رو تمرین کن اوایل شاید فقط ادا در بیاری و قاطع بودن خودت رو باور نکنی ولی از یه جایی دیگه واقعا قاطع میشی 

فقط کافیه باور کنی که در مورد حریم روان و جسم و ذهن و قلبت تنها کسی که تصمیم گیرنده ست تویی 

اون وقت با هر یالغوز بی سر و پایی که بهت ابراز محبت کرد یا اصرار کرد وارد رابطه نمیشی

بلکه اول از کلی فی لتر ردش می‌کنی  مهم ترین فی لتر ۷۰ درصد به دل نشستن اولیه ست و همینطور شخصیت و فرهنگ خانواده هاست 

بعد تازه مشاوره میرید اگر مشاوره هم اوکی بود با کمک خانواده ها و رفت و آمد و سفر خانوادگی شناخت پیدا می‌کنی اون وقت تااااازه به حریم محترم قلب و روح و جسمت واردش می‌کنی نه همینطوری یلخی بدون رعایت هیچ استانداری ، یه آدم متعفن  رو خالی کنی وسط روان و زندگیت وقتی گند خورد به همه چیز تازه بفهمی عه این اونی نیست که میخواستم 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁