2777
2789
عنوان

باباتون تابحال دست بلند کرده روتون علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 66 پست

کاش کتک‌میزد ....

خون به جگرم کرد

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزممم🥲

نه باهام مث یه رفیقه

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

ببخشش گلم و سعی کن فراموش کنی نمیدونم شاید این حرفم خیلی بیدرکانه باشه ♥️

عزیزم اخه فقط موضوع خودم نیستم..

میدونی چقدر مامانمو ناحق کتک میزد؟؟ از لحاظ روحی دیگه مریض شده مامانم..

منم از مامانم بدتر..

نمی بخشمش.. الهی خدا هم هیچ وقت نبخشتش...

کتک یه بخش خیلی کوچیک از بدبختی ما بود...

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

هرگز

خوش ب حالت

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بابام خیلی کم دو سه بار،بچه بودم

ولی مامانم خیلی زده،دستم و داغ گذاشته،موهامو میکشید،با شلنگ و چوب میزد،نفرین و فحش هم خیلی میداد

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
نه من چندین بار ازش کتک خوردم...

اوه حالا من چیبگم که همجوره ازش میخورم.😐البته الان که بزرگتر شدم فقط گاهی میزنه قبلا همیشه تو هر دعوایی میزد اونم بدجورد.با کمر بند با دست با پا. ولی الان فقط در حد یه تو سریه محکم.چ کنم دیگه پدره بالاخره احترامش واجب. بقول تو سپردمش به خدا واقعا با اینکه ازش دلگیرم

امضام خیلی مهمه... خیلی مهم تر از مهم.حتما بخون.                                                                                                                                                            

حتی به شوخی هم نه

چقدر غبطه می خورم بهت...