2777
2789
عنوان

باباتون تابحال دست بلند کرده روتون علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 66 پست
عاره بچه بودم یه بار فاذ این فیلما رو گرفتم که میرن جلو پدره میگن بزن عاره بزن بعد پدره نمیزنه ولی ...

تروخدا ببخشید با اینکه خودم تجربه دارم میدونم تلخه ولی خندم گرفت 😔🥲

‌قطره، دلش دریا می‌خواست. خیلی وقت بود که به خدا گفته‌بود.هر بار خدا می‌گفت «از قطره تا دریا راهی‌ست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگ‌تر، آری از دریا بزرگ‌تر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را می‌خواهم. بزرگ‌ترین را. بی‌نهایت را.»‌خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بی‌نهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای می‌گشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمه‌ای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همه‌ی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بی‌نهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر غبطه می خورم بهت...

چن سالته

امضام خیلی مهمه... خیلی مهم تر از مهم.حتما بخون.                                                                                                                                                            

اره ولی کم پیش اومده اما فحاشی خیلیییی

اینجام تا وزن کم کنم و هرروز تاپیک رژیمم رو گزارش بدم . شروع رژیم کالری شماری + ورزش ۳ / دی ، هدف بهمن ۸۰ کیلو گرم ،هدف اسفند ۷۵ کیلوگرم، هدف فروردین ۷۰ کیلوگرم، هدف اردیبهشت ۶۵ کیلو گرم ، هدف خرداد ۶۰ کیلوگرم 🤍🤍🤍🌱من به همه اهدافم خواهم رسید                 بعضی از نشدنای زندگیتو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

فقط همین؟

من کتکایی که خوردم بگم سنگو و اب میکنه

مادرمم رو سرم وایمیساد میگفت بزنش بزنش 

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

اوه حالا من چیبگم که همجوره ازش میخورم.😐البته الان که بزرگتر شدم فقط گاهی میزنه قبلا همیشه تو هر دع ...

عزیزم فقط زدن نیست اخه..

از لحاظ روحی مریضم کرده..

هم منو هم مامانمو

جفتمونو تا چند سال قبل تو خونه حبس می کرد..

مامانم ازش می ترسید نمی رفت خونه باباش..

چی بگم که دلم خونه.. واقعا دلم خونه

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

اره ولی کم پیش اومده اما فحاشی خیلیییی

گلم من میخوام ۱٠ _۱۲ کیلو کم کنم 

اما نمیدونم چطوری ، چیکار کنم چی بخورم چی نخورم

باشگاه نمیتونم برم

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

عزیزم اخه فقط موضوع خودم نیستم..میدونی چقدر مامانمو ناحق کتک میزد؟؟ از لحاظ روحی دیگه مریض شده مامان ...

خدا ارومش کنه خدا تو و مامانتم ارامش بده عزیزم،بله سخته خونواده ی پر دعوا

کچی کورد🪷☘️

وای تنم لرزید خیلی وحشتناکه تنها پشتیبان و تکیه گاهت بهت حس نا امنی بده🥲💔💔💔

تجربه ثابت کرده خیلی منتظر عکس تو تاپیکا نمونم که اخرش ی ممد قلی با شرت مامان دوز لود بشه😑😑🤳

نه خدا رو شکر بابام آدم آرومیه کلاحتی یکبارم من ندیدم با مامانم بحث کنه

خوش بحالت.. خیلی حسرت می خورم وضع خودمو مامانمو می بینم...

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

سه تا بچه ایم کلن تا دلت بخاد بچگی کتک خوردیم😂 من اولی بودم فک کنم بیشترم کتک خوردم البته بچه خوبیم نبودبم چنذان ماها😂 ولی خب ی دورع چون خیلی سخت میگذروندم ب دلیل یسری مشکلات از نظر روانی خیلی نحت قشار بودن هرچند دلیل منطقی براش نمیشه ولی خب .

البته از ی جایی ب بعد کلن ارامتر شدن حتی داد هم نمیزنن چندان. 

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت