2777
2789
عنوان

خیانت زن داداشم به من و داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 19370 بازدید | 335 پست
اره موافق باش با این گندی که زدی ببین چه به روز خانوادت آوردی مثلا خیلی به روز هستی زن داداشت ر. نها ...

چرا الان اینجور حرف میزنین؟ که داغ دلمو تازه کنین؟

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍
چی کم گذاشتم براش که الان با زن داداشم اخه ..دارم میمیرم دیگهههه خدایا بسه😭

کم نذاشتی گلم ! زیاد گذاشتی!! 😤😤چرا دخترای امروزی متوجه نیستن که تا با طرف ازدواج نکردی نباید باهاش رابطه داشته باشی!؟؟  چرا خودتون رو میندازین تو دست و پای یه مشت پسر هرزه و بی شرف؟؟ بابا خب همینکارا رو میکنین که پسرا اینقدر پررو و سواستفادا گر و تنوع طلب شدن!! ۳ ماه با یکی دوست میشین سریع میرین سمت رابطه و ...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله میتونم..کمکم میکنن واقعا؟ باید هزینه کنم؟ چقدر؟

اره ماجرا کامل تعریف کن موضوع فقط خودت نیستی این ماجرا به زندگی برادرت هم کشیده شده و تبعات جبران ناپذیری داره

ی هزینه جزئی داره حتما مشاور حضوری برو نه آنلاین 

فعلا عادی برخورد کن

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اینجا جای خوبی واسه مشورت گرفتن نیست.اینهمه مشاور و بزرگتر عاقل.از اونا کمک بگیر

پشیمون شدم واقعا.. میترسبدم درز پیدا کنه..

عزیزم عزیزم عزیزم کاربری خواهرزادمه من فقط چند تاپیک اخر رو زدم..

آخه گل دختر چرا انتظار داری اینو باور کنیم؟

خدایی تو جای ما باشی باور میکنی؟

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

پشیمون شدم واقعا.. میترسبدم درز پیدا کنه..

برو جریان برا مادرت تعریف کن ببخشید میپرسم بکارتت از دست دادی ؟ شابد این پسره با دخترایی خیابونی هم رابطه داشته باشه برید آزمایش بدهید ایدز زگیل ازش نگرفته باشید 

کدوم فحش!؟؟ما علم غیب نداریم کاربری برا چند نفرهاینقدر تاپیکت عجیب غریبه که ناچار می‌شیم تاپیک قبلی ...

بله حق با شماست 

چرا الان اینجور حرف میزنین؟ که داغ دلمو تازه کنین؟

نخواستم داغ دلت تازه کنم ولی وقتی یکی بقیه رو عقب افتاده در نظر میگیره و شما هم تایید میکنی بجای اینکه متوجه بشی باید برای خودت حریم قائل میشدی و حرف اونا رو تایید نکنی توقع داری چی بگم حداقل الان باید بدونی این همه مد روز بودن اشتباهه

بفرما جلو ته صف مال خودمه

حالا اینکه چه بلایی سرتون اومده 

زنداداشه خیانت می‌کنه و اینا ب کنار 

اون یارو چقدر عوضی بوده چقدر نمک ب حروم بوده که با زن متاهل رابطه داشته هیچ...تازه عکسم می‌گرفته از روابطشون😐آخه چرا

نمیدونم تایپک واقعیه یا فیک ولی من میزارم رو اعتماد و واقعی بودنش

اسی کسی که الان باید محکم باشه تویی برگرد به دوس پسرت(دیگه باهاش رابطههههه برقرار نکننن) بگو عیبی نداره میبخشمت و از این حرفا خامش کن و عکسارو به دست بیار یا صداشو ضبط کن

نپری یه دفعه ای به داداشت بگیی بره اونارو بکشه هاا 

با مادرت بزرگتر یا هرکسی مشورت کن اگر اموالی به اسم داداشته انتقال بدن ک زن داداشت برا مهریه نتونه چیزی بگیره

در نهایت با یه وکیل مشورت کن ولی چون خود شماهم رابطه نامشروع داشتی احتمال اینکه اونارو بگیرن و پسره بگه خواهرشم با من بوده و شمارم شلاق بزنن زیاده

از خدا برا خودتو داداشت صبر میخوام برای شما الان دیگ مواخذه کردن نصیحت و فحش فایده ای نداره کاریه ک شده حالا یا از سر بچگی یا کم تجربگی

مطمئن شو ک ازت عکس و فیلم نداشته باشه

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
اره ماجرا کامل تعریف کن موضوع فقط خودت نیستی این ماجرا به زندگی برادرت هم کشیده شده و تبعات جبران نا ...

مرسی عزیزم.چشم

اگ ۱۶ سالته خیلی زود وارد اینطور رابطه ها شدی فکر خودت باش از سن ۱۵ تا ۲۵ هم غریزه جنسی بالاست هم آدم اشتباه زیاد میکنه سعی کن خودتو کنترل کنی تا به موقعش با همسر اینده ات رابطه رو تجربه کنی یادت باشه ممکنه آلوده به بیماری بشی که تا آخر عمرت باید دست پنجه نرم کنی پس فقط درساتو بخون