2777
2789
عنوان

خیانت زن داداشم به من و داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 25453 بازدید | 378 پست
همو دوست داشتیم ..۵ سال رابطه چیز کمی نبود..نمیدونم چرا اینطور شد😭💔

از طریق یک شماره ناشناس به داداشت زنگ بزن و اطلاع بده بگو زنت با یک سیمکارت دیگه زیر خواب فلانی شده.

اینجوری دیگه خودتم مستقیم لو ندادی

عاره بخدا میترسم 😭

استارتر اهل نفرین کردم نیستم ولی  اگه تاپیکت دروغ باشه و با احساسات کاربرا بازی کرده باشی ، امیدوارم دقیقا همین بلا سرت بیاد 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرت تو ما تحت زندگی دیگران نباشه به تو ربطی نداره زندگی شخصی دیگران یکم یاد بگیریم

خفه شو مرتیکه چون خودتم ی مرد  کثافت لجنی داری طرفداری میکنی؟  ماتحتتو از سایت زنونه جم کن تو افق محو شو

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
خیر دوست پسرم.اما خیلی بیشتر از ازدواج باهم رابطه داشتیم من خررررر😭😭😭😭😭اخه خدا من‌چیکار کنم الا ...

اسی ناراحت نشو از حرفم ... اما لطفا دخترا ببینن اوناییکه میگن دوره ی روشن فکریه و مگه چیه رابطه داشتن وقتی هردوطرف راضی ان ... این میشه تهش پسره حالشو میبره بعدش هر چی شد مهم نی براش . کی اذیت میشه خود دختر 

دلم برا داداشت سوخت اون از زنش اینم از خواهرش🥲

دلت نسوزه، به نظر من دوز پسر اسی با داداش اسی هم رابطه داره😂😂😂زنجیره ای شد

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

اسی مامان آدم بهترین  شخصی هست ک میتونی بهش بگید و بعد با همفکری مامانت پیش برو

حتی ب مامانت واضح لگو رابطه داشتی و باهاش بودی...بهتر اط این هست زن داداشت بعدا تورو لو بده و شر درست بشه

اول بشین همه چی ب مامانت بگو، قدرتت با مامانت یکی کن ببین اون چی میگه و چ فکری تو سرشه

اصلا نترس ازش چون مادرت هس صلاحت میخواد...هرچقدر هم ناراحت بشه یا بهت چیزی بگه...آخرش دلسوز ت هست

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
جای گریه زاری پاشو خودتو جمع کنببین چطوری می‌تونی رد زنداداشتو بزنیهر کاری فکر میکنی میشه بکنآمار رف ...

واقعا ممنونم عزیزم

بهترین توصیه و نظر مال شما بود

حتما انجام میدم و بهتون میگم

فقط خداکنه بتونم چیزی ازشون گیر بیارم

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍
این حرومزاده ی چندشو از کجا گیر آوردی که فقط دنبال ...دنه. الات ۱۸ سالته و می گی خیلی وقته با اینی. ...

خریت کردم فقط همینو میتونم بگم.. با اینکه زود اعتماد نکردم ولی بازم چوبشو خوردم

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍