2777
2789
عنوان

خیانت زن داداشم به من و داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 19357 بازدید | 335 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عجب بی ناموسی بوده دوست داداشت به هیچ مونث از اطرافیان دوستش رحم نکرده 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
پسره پرو بی ادب برمیگرده سمتم میگه چیه فکر کردی تو از فلانی قشنگتری؟ معلومه بهت خیانت میکنم بعدم من ...

چرا بااین همچین پسری بودی؟ چه جوری خیانتشو فهمیدی؟

چه قشنگ خیانتشو بازگو کرده....😳😳😳😳

بذار چند روز بگذره، بعد تصمیم درستو بگیر. بچه دارین؟چقدر سخته خدایا.و یه چیز دیگه اسی، حتما یه مشاور ...

چقدر تو تاپیکا،شما کامنت بجا و درست میذاری،مرسی از بودنت

نگا تاپیکو به چ سمتی بردن هر کی یه ناهنجاری رو میکنه

Nop
اخه خدااااا من چطور برم به داداشم بگم ...چطور بگم دختر نیستم از دوست صمیمیت که زنت باهاش خوابیدههههه ...

متاسف بابت اتفاقی که افتاده ولی هرچه سریعتر اقداماتی راجع به این موضوع انجام بده چون دیگه بدتر از این که نمیشه و مهم تر از همه حالا که فهمیدی طرف چقدر بی فرهنگ و سطح پایینه بهتره یه تست پاپ اسمیر هم بدی خدایی نکرده بهت بیماری نداده باشه کسی که انقد این چیزا براش نرمالن و افتخار میکنه به انسان نبودنش

عزیزم تو تاپیکای قبلیت گفته بودی ۴۰۲ نموته دولتی قبول شدی در بهترین حالت الان ۱۷ سالته ینی از ۱۲ سال ...

عزیزم عزیزم عزیزم  کاربری خواهرزادمه من فقط چند تاپیک اخر رو زدم..

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍
خدا ازتون نمیگذره بابت این همه فوش دادنتون...

کدوم فحش!؟؟

ما علم غیب نداریم کاربری برا چند نفره

اینقدر تاپیکت عجیب غریبه که ناچار می‌شیم تاپیک قبلی چک کنیم

البته که شما مشخصه کم سن و سالی 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

میتونی با ی مشاور حقوقی اونم خانم صحبت کنی یا نه؟این آقا مطمئنن فکرای زیادی تو سرشهیکم آروم باش و کا ...

بله میتونم..کمکم میکنن واقعا؟ باید هزینه کنم؟ چقدر؟

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍