2777
2789
عنوان

شصت و هفت روز قهر با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 36 پست

به نام خدا. باسلام. بله قهر بودن دو نفر با یکدیگر جدا از مشکلات عاطفی می تواندبه علت سو تفاهم یا یک درگیری ذهنی شدید و البته دو به هم زنی توسط خانواده یکی از طرفین باشد که در این زمین قشر عزیز مادرشوهر سردمدار و پرچمدار زبان درازی تهمت زدن دو به هم زنی و غیره باشد که در این زمینه عروس بدبخت باید تحمل کند. 

باتشکر.

آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم؛ ببه به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم.. <زیر 20 سالمه درخواست جنس مخالف پذیرفته نمیشه> <هر سوال داخل تاپیک خودش> <تاریخ تولد الکی است> ‌<حساب کاربری جدیده بنده قدیمیم>

عزیزم با صحبت حلش کنین اینجوری دارین صورت مسأله رو پاک میکنین قضیه باید ریشه ای حل بشه اول ببینین مش ...

دیگه هیچ راهی نمونده نرفته باشم مشاوره گرفته تا زبون خوش و گریه و.......

همههههه راه هارو رفتم

حقیقتا خودم خیلی عذاب کشیدم الان اون عذاب میکشه من وجدانم راحته...

فقط میخوان اسمی ازون خانواده نفهمش نباشه حتی ب قیمت ندید گرفتن خودش 

دیگه بعضی زندگی ها ب این نقطه میرسن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه هیچ راهی نمونده نرفته باشم مشاوره گرفته تا زبون خوش و گریه و.......همههههه راه هارو رفتمحقیقتا ...

میفهمم عزیزم 

امیدوارم حل بشه 

ولی میدونی خیلی به خانواده اش اهمیت نده 

اگه خودش مرد خوبیه ولی مشکل خانواده ایشونه باهم بسازین 

منم وقتی همسرم نباشه خوشحال ام به نظرت جدا بشم هم خوشحال خواهم بود ؟

من مشاوره جدایی نمیتونم بدم

ولی الان تو شرایطی هستم ک همین ک هی حرف نزنه و گفته های مادرشو تکرار نکنه آرامش بیشتری دارم...

آخ ک نمیدونید ازون خراب شده ننش چ حرفا ک واسه من درنمیاد...

به نام خدا. باسلام باسلام. به هرحال روز هایی بسیار بهتر از این و داشتن تنی سالم و لبی خندون و دلی منور به نور خدا و داشتن یک زندگی مشترک سرشار از آرامش و محبت خدا را برای شما و تمامی مردم شهید پرور!!! کشورم آرزومندم. 

باتشکر.

آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم؛ ببه به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم.. <زیر 20 سالمه درخواست جنس مخالف پذیرفته نمیشه> <هر سوال داخل تاپیک خودش> <تاریخ تولد الکی است> ‌<حساب کاربری جدیده بنده قدیمیم>

میفهمم عزیزم امیدوارم حل بشه ولی میدونی خیلی به خانواده اش اهمیت نده اگه خودش مرد خوبیه ولی مشکل خان ...

ببین اینجوری بگم چیزی ب نام خودمون وجود نداره دیگه

مادرش شده محور و کانون ک ما باید طبق اون محور برنامه زندگی بچینیم 

والا الان حس میکنم یه بار سنگین ازم برداشته شده راحت راحت تو آرامش برای خودم هستم

بخاطر دخالت های شدید و مدید کلا خودشو باید ریمو کنموالا هیچجوره اون زن ولم نکرد ک این دو ماه ولم کرد ...

مگه هستن هنوز ازین مادر شوهرا 

مگه اینا واس دهه ۴۰ و ۵۰ نبودن؟؟؟

مگه تموم نشدن این مادر شوهرا 😅

من مجردم دوستام ک ازدواج کردن باهاشون رفت و آمد دارم انقد مامانای باحال و مهربونی هستن 

همه دوستام

دختر داییم ۲ ماهه عروسی کرده مادرشوهرش رو بیشتر از زن داییم دوس داریم 😅

مگه هستن هنوز ازین مادر شوهرا مگه اینا واس دهه ۴۰ و ۵۰ نبودن؟؟؟مگه تموم نشدن این مادر شوهرا 😅من مجر ...

شانس منه والا

واسه عروسهای زشت و بیسواد و بی هنر و زبون درازش مثل موشه واسه من بپا هست

از نظرش من ولخرجم و خیلی خرج میکنم

خودشون عرضه لباس درست تن کردن ندارن زوم کردن رو من

الان دوماهه شوهرم کلا بهم ۱۸۰۰ پول داده!!!

حتی نتونستم برم لیزر و ناخون 

حالا دارم براش

چنان مصیبت نامه ای برای این مادرو پسر بنویسم ک کلاغهای آسمون بحالشون عنر عنر گریه کنن🤣🤣🤣🤣

شانس منه والاواسه عروسهای زشت و بیسواد و بی هنر و زبون درازش مثل موشه واسه من بپا هستاز نظرش من ولخر ...

وا 

چه زشت 

خیلی بدم اومد 

مردی ک روزی رو ب ناحق روی زنش ببنده 

خدا دهنش سرویس میکنه

وا چه زشت خیلی بدم اومد مردی ک روزی رو ب ناحق روی زنش ببنده خدا دهنش سرویس میکنه

همینم هست یه ریالش جمع نمیشه همش ضرر و بدهی بار اواردن هست...

ننه نکبتش هم همش دنبال دوا درمون هست صد جور مرض گرفته هر روزم داغون تر میشه...

هیچ دلمم نمیسوزه

فعلا صبر میکنم...