2777
2789
عنوان

قسط زیادددددددددد اوف

268 بازدید | 33 پست

چقد زندگیمون سخت شده در عرض یه ماه شوهرم 110میلیون کار کرده همش رفته واسه قسط ها تازه کم هم آوردبم و چند قسط دیگه مونده .کی بشه راحت بشیم کاش همه ازین قسط و قرضا رها شن انشالا 🤲🥹😭دلم میخاد باردار شم ولی میگم یکم قرضا کمتر شه ک حداقل بتونیم چیزای کوچیکو برا بچمون فراهم کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ومن که شوهرم ماهی پانزده ملیون درآمدش است.نه خانه ای نه ماشینی.دوبچه.حتی نمیتونیم جایی را اجاره کنم.زندکی مشترک باخانواده شوهر زجراور.فقط،دعامیکنم بتونیم راحت یه خونه اجاره کنیم.قدرزندگیاتون رابدونید اینکه قسط دارید یعنی پیشرفتی کرده اید.

من حدس،میزدم ماشین خریده اید.الان برادرمنم ماشین خرید ولی بیچاره وضعیت بار بهم خورده وقسطاش مونده.ما ...

نه ماشین ما بار بین شهری ایناست سوخت نیست .هرنوع باری از اثاث منزل بگیر تا همه چی اگر بخاد سوختم بفروشه ماهی تا 150تومنو در میاره ک اینکارو نمیکنه

ومن که شوهرم ماهی پانزده ملیون درآمدش است.نه خانه ای نه ماشینی.دوبچه.حتی نمیتونیم جایی را اجاره کنم. ...

اره دیگه قسطامون انشالا تا عید نصف میشه و چیزی ک میمونه برامون همون ماشینه ...انشالا وضعت خوب بشه عزیزم