2777
2789
عنوان

شصت و هفت روز قهر با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 36 پست
شانس منه والاواسه عروسهای زشت و بیسواد و بی هنر و زبون درازش مثل موشه واسه من بپا هستاز نظرش من ولخر ...

به نام خدا. باسلام. تیکه کلاممه این. بنظرم شوهرتون گناه داره اون مادرشو میگم لولو های سایت بصورت شبانه بیان ادب کنن. 

باتشکر. 

آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم؛ ببه به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم.. <زیر 20 سالمه درخواست جنس مخالف پذیرفته نمیشه> <هر سوال داخل تاپیک خودش> <تاریخ تولد الکی است> ‌<حساب کاربری جدیده بنده قدیمیم>

به نام خدا. باسلام. تیکه کلاممه این. بنظرم شوهرتون گناه داره اون مادرشو میگم لولو های سایت بصورت شبا ...

یکی باید بره عقدش کنه بعدم بره سرگرمش کنه شاید دست از سر من برداره...

والا فقط مونده بگه رو صورتم اسید بپاشم زشت شم شبیه اونا شم راحت شن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اینجوری بگم چیزی ب نام خودمون وجود نداره دیگهمادرش شده محور و کانون ک ما باید طبق اون محور برنا ...

خب درست نیست دیگه 

وقتی همسرتون با شما ازدواج کرده یعنی یه خانواده مستقل تشکیل داده، بحث اهمیت نیست، هم شما مهمین هم مادر همسرتون ولی همسرتون الان در قبال شما مسئوله 

کاش متوجه این قضیه بشن 

دعواتون بخاطر چی بود؟چرا کش پیدا کرد بخاطر لجبازی

سر مسائل مالی

من زیاد باخانواده اش رفت و آمد ندارم

ولی دوماه پیش مادرش اومد خونمون هی گیر ب لوازم خونه داد نگاه می‌کرد و می‌پرسید تازه خریدی و....

از فرداش اخلاق های شوهرم عوض شد و تا امروز فقط هرماه ب من ۹۰۰هزار تومن داده

حالا من اصلا ولخرج نیستم...

ولی نمیدونم چطور این کارو میکنه و ذهنش رو راجع من انقد مسموم میکنه...