2777
2789
عنوان

نظافت اجباری مدارس توسط والدین

138 بازدید | 8 پست

یه خبر خوندم که نوشته بود مدرسه دولتی مادر یه‌ دانش آموز داخل مشهد که حالش بهم خورده مجبور کرده خودش تمیز کنه  و این جرم هست و....حالا مدرسه دختر من که دولتی هست پارسال میگفتن بیاین مدرسه تمیز کنید البته اجباری نبود ولی به قدری کثیف بود که مادرها برای اینکه بچه ها مریض نشن میرفتن اختیاری تمیز می کردن ،یا امسال برای مرتب کردن وسایل مدرسه و یه سری کارها مدیر از پدرها استفاده کرد ،حالا هزینه کمک به مدرسه هم می گیرن 😓نمیدونم چرا کارگر نمی گیرن واسه این کارها این کارها بیگاری کشیدن از والدین هست ،البته یه سری پدر ‌‌‌‌‌‌‌‌ومادرها هم از سر چاپلوسی این کار می کنن که به نظرم درست نیست و باعث میشه روند طبیعی نداشته باشه این کار ها .ما می رفتیم مدرسه همه کارها گردن مستخدم بود که بهش بابای مدرسه یا زحمتکش مدرسه می گفتیم ...ولی حالا ....مدرسه دولتی دیگه ارزشی نداره به خدا .همون غیر انتفاعی ها هم خیلی بی انصافی می کنن  

این که خودتون کمک کنین بد نیست. مدارس بودجه ندارن خودتون کمک کنین بهتره

پارسال هر کدوم از بچه های مدرسه برادرم پونصد دادن بعضیام که خودشون میتونستن و مغازه داشتن غیر نقدی کمک کردن. مدرسه از این رو به اون رو شد

همتا اسم خـودمه♥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این که خودتون کمک کنین بد نیست. مدارس بودجه ندارن خودتون کمک کنین بهترهپارسال هر کدوم از بچه های مدر ...

نه این طور نیست ،وظیفه دولت هست بودجه بده به مدارس  و در حد کافی میده ،این وسط سوء‌ استفاده مدیر باعث همچین کارهایی میشه .اگه دولت نده و آموزش و پرورش در حد نیاز مدرسه می تونه شکایت کنه و پیگیری کنه ،باید قانونی  حق رو گرفت نه اینکه در مقابل نا‌حقی سکوت کرد و سر تعظیم فرود آورد.طبق قانون اساسی تحصیل رایگان حق همه هست 

دولتی و عیرانتفاعی نداره 

سیستم آموزشی مون داغونه و هیچ کس راضی نیست 

نه معلم از حقوقش، نه دانش اموز از تدریس معلم که اونم  اندازه حقوقی که میگیره انرژی میذاره ، نه از مدیریت و کادر که همشون بی نهایت مغرور و انتقاد ناپذیر هستن ، شهریه ها هم که بماند

اعتراض میکنیم میگن مدرسه زیر مجموعه وزارت خونست بی حساب کتاب نیست که به حرف چهار تا والد تغییر رویه بده ولی موقع رسیدگی به مدرسه اون وزارت خونه هیچ بودجه ای  نداره 😕 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
نه این طور نیست ،وظیفه دولت هست بودجه بده به مدارس و در حد کافی میده ،این وسط سوء‌ استفاده مدیر باع ...

اینا حرفه عزیز من وقتی از نزدیک در جریان باشی میفهمی که نمیدن. وقتی رییس اداره رک میگه بودجه نیست نداریم میخوای چیکار کنی؟ رک میگن خیر پیدا کن

خب بهتر نیست اونایی دارن کمک کنن شرایط مدرسه بهتر بشه

همتا اسم خـودمه♥
اینا حرفه عزیز من وقتی از نزدیک در جریان باشی میفهمی که نمیدن. وقتی رییس اداره رک میگه بودجه نیست ند ...

نه عزیزم ،همبن جوری دزدی اختلاس زیاد میشه ،باید جلوشون وایسیم ،ما جلو مدیر ،مدیر جلو مافوقش ،و مافوقش جلو بالادستیش و همین طور تا آخر تا درست بشه ،بحث خیر و خیرات نیست بحث پول زور گرفتن دولت از مردمه ،پس بودجه آموزش پرورش دولت چی کار می کنه ؟معلم های بدبخت هم که اندازه یه فروشنده پاره‌ وقت هم حقوق ندارن 

نه عزیزم ،همبن جوری دزدی اختلاس زیاد میشه ،باید جلوشون وایسیم ،ما جلو مدیر ،مدیر جلو مافوقش ،و مافوق ...

باشه.

من خودمم چند سال مدیر بودم منطقه محروم واقعا بودجه نمیدن 

اختلاسی نیست

کلا بودجه ندارن نیست  اختلاس مال سازمان های دیگه اس 

من به مدیر اموزش و پرورش ی منطقه محروم که میدونم حتی پول بنزین ماشین اداره رو داره از جیبش میده چطوری بگم بودجه بده

همتا اسم خـودمه♥