2777
2789
عنوان

همسرم دهنی خانوادشو میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1561 بازدید | 99 پست
فکر نمیکنی شما نباید تو این موضوع دخالتی کنی؟

چرا اونوقت؟ ببخشیدا وقتی بستنی قیفی لیس زده شده رو میخوره یا قوطی آبمیوه کع لب و لوچه ای شده رو میخوره چرا دخالت نکنم بالاخره من میبوسمش

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

آره بابا همون موقع فهمید دیگه تکرار نکرد

خداروشکر

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون شما بدت میاد همه بدشون نمیاد😄

خب بهداشتی نیست 

نه دیگه من بعد از اون دیگه نمی زنم 😁

😂😂😂

شما وسواسی خب

یعنی من هر سری کاربریتو میبینم خندم میگیره خیلی با نمکه همچیت 😁

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 🕺(Ludacris - What's Your Fantasy ft. Shawnna)

مگه میچسبه میمونه رو لبش؟😑😑چه چیزا😂بعدازون کلی چیز میخوره آب میخوره

من ک خوشم نمیاد این رفتارا بهداشتی نیس شما اصن فک کن طرف ویروس داشته باشه بعد دهنی میخوری میگیری بعد منو ببوسه اون ویروس ب منم منتقل میشه درهرصورت اصلا رفتار درستی نیس 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️