2777
2789
عنوان

همسرم دهنی خانوادشو میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 99 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خوشم نمیاد همسرم بخوره و نمیخوره چون بالخره حساب کن ادم همسرشو میبوسه دیگه از لب وای حق دارییییی ...

مگه میچسبه میمونه رو لبش؟😑😑چه چیزا😂بعدازون کلی چیز میخوره آب میخوره 

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

امضامو بخونید لطفا

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

شوهرم منم بود درحدی بود که اصلا نمیپرسید دهنیه کیه اما الان به جایی رسیده که حتی دهنیه منم نمیخوره‌ ...

برعکس ما 

منم اصلا نمیخوردم دهنی هیچکس رو ولی شوهرم می‌خورد رو منم اثر کرد😂البته فقط دهنی خانواده خودم و همسرم رو میخورم 

اما خانواده همسرم دهنی منم میخورن😑😂💔

همسرم مسواک منو میزنه من مال اونو نمی تونم بزنم

وقتی اون برا شمارو میزنه و شما هم از همون مسواک استفاده می‌کنید یعنی برا اونو زدین😂چه مسواک خودت باشه چه برا اون

همسر من فقط دهنی من و بچه هامونا میخوره 

ولی من فقط دهنی همسرمو میخورم و از بچه هامو دلم نمیگیره 

این کار همسرت بهداشتی نیست ولی آدم ها با هم متفاوتند و هرکسی یه اخلاقی داره کاریش هم نمیشه کرد

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
وقتی اون برا شمارو میزنه و شما هم از همون مسواک استفاده می‌کنید یعنی برا اونو زدین😂چه مسواک خودت با ...

نه دیگه من بعد از اون دیگه نمی زنم 😁

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️