2777
2789
عنوان

خانما شما بعد چند بار ازمون شهری رو قبول شدید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 27 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه خوب خوش به حالت برای من خیلی فاصله افتاد چون حتی از ایین نامه هم ترس دارم اصلا نخوندم

ی اپلیکیشن هست اونو پیدا کن تست همش خیلب کمک کرد ب من البته من ده سال پیش گواهینامه گرفتم الان شاید اپ های بهتری هم اومده باشن

مینیمال 
چه خوب خوش به حالت برای من خیلی فاصله افتاد چون حتی از ایین نامه هم ترس دارم اصلا نخوندم

باید بخونی من حتی قبل ثبت نام ۱ماه زودتر شروع کردم تست زدن.ایبن نامه بار اول قبول شدم عملی هم بار۳

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�

ایین نامه اول 

شهری دفعه سوم 

من بین ایین نامه و شهری ۱ سال فاصله افتاد درس داشتم نرفتم بدم 

ولی تابستون گواهینامه رو گرفتم . دفعه اول که اکثرا رد میشن 

دفعه دوم مسلط نبودم . دفعه سوم دوهفته قبل ازمون روزی ۲ ساعت تمرین کردم با ماشین . قبول شدم

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
ایین نامه اول شهری دفعه سوم من بین ایین نامه و شهری ۱ سال فاصله افتاد درس داشتم نرفتم بدم ولی تابستو ...

ایین نامه هم مربیمون بهمون پی دی اف داد ۲۵۰ تا سوال بود 

نه کتاب خوندم نه تست زدم 

ولی بدون غلط قبول شدم

اسی من مربیمون بهمون پی دی اف داد ۲۵۰ تا سوال بود همونا اومد 

اصلا کتاب نخوندم 

میخوای ایدی تلگرامتو بده من پیدا کنم برات بفرستم 

دیگه همه پی دی اف میخونند دیگه ندیدم کسی کتاب بخونه چون خیلیه