2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب برای اولین بار روم دست بلند کرد💔حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 66 پست
اره دیگه هرکسی شرایطش باید بسنجه .ولی بچتو یدونه نذار .یدونه خیلی بده. من تک وتنها از بچگی. نمیخام ب ...

چند سالته

مگه نک فرزندی چشه

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بنظرم وقتی طرف میخواد نباید بزاره فاصله بچه ها زیاد بشه  فاصله زیاد دوباره دومی انگار بچه اوله  فاصله کم یکسری چیزا باهمه  برا من ک اینجور بود واقعا راضی بودم اونم تو کرونا ک همش تو خونه بودیم خیلی بهتر بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو باش تو دختر داری کاپ ع ن مال توانقدر بدم میاد همه چیزو جنسیتی میکننبابا بچه نعمته چه دختر چه پسر ...

اون که کلا با من دشمنی داره وگرنه دخترم داشتم میگفت پسر یه چیز دیگست 

پسرم بوی عطر نفست رایحه جان من است👩‍👦💖 خیلی سال هست تاپیک های نی نی سایتو میخونم ولی تازه عضو شدم

چند سالتهمگه نک فرزندی چشه

30.از بچگی میدیدم دوستام خواهر برادر داشتن حرصت میخوردم .که چه خانواده شلوغین ولی من تنها  وبا پدرومادری که سن بالایی داشتم کلا سه نفر .هیچکسی نبود.نه خواهری دارم برم خونش نه برادری دازم برم خونش .خیلی بده.

نه دست به زن نداشت ولی به شدت محدودم میکنه کاری کرده به شدت افسرده شدم هیچی خوشحالم نمیکنه

عزیزم دست بزن نداشت چون احتمالا شما تا الان پافشاری نکردی رو خواسته هات همون محدود کردن از صد تا زدن بدتره براش شرط بزار بره مشاور بگو بچه نمیخوام چون تو مشکل داری

مینیمال 
اره دیگه هرکسی شرایطش باید بسنجه .ولی بچتو یدونه نذار .یدونه خیلی بده. من تک وتنها از بچگی. نمیخام ب ...

بستگی ب روحیات بچه هم داره بچه های برونگرا اذیت میشن درونگرا ها راحت تر هم هستن تنها 

مینیمال