2777
2789
عنوان

آمینوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 56 پست
من منکر سختیش نیستم و قطعا دارهاونو خدا تشخیص میده که کی با چه شرایطی به دنیا بیاد و ما نمیتونیم بچه ...

ببین من تجربشو داشتم و سنشونم بیشتر بوده ولی نمیتو نستم بزارم بیان دنیا و بدبخت بشن و هر روز ببینم زجر میکشن .برا یه مادر خیلیییی سخته ببینه بچش  مریضه و بعد تولد عمل لازم باسه هر چند ماه یکبار چک بشه برا عمل و ... و مثل بچه های دیگه نیس و نمیتونه بچگی کنه درس بخونه ازدواج کنه اووووو کلی چیزای دبگه بعد این طفلیا سندرومی ها عمرشونم زیاد نیس پس بهتره بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنیم 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
نه اون فرق داره دست ما نبوده اتفاق بوده ولی وقتی میدونیم بچه ای مشکل داره باید خودمون مانع بشیم.در ...

همینم دست مانیست مامالک خودمون نیستیم چه برسه به اون جنینی که یک انسان کامل هست وخدا بهش حق حیات داده ومامیخوایم راحت بگیریم ازش حق رو.اتفاقا معلول ذهنی دیذم تو اطرافیانم ودرک میکنم سخته ولی تنهاچیزی که درک نمیکنم اینه که میتونم جای خدا تصمیم بگیرم وازبین ببرمش.من دفترمراجع هم پرسیدم کسی نگفت برای سندرم داون میشه سقط کرد!!!فقط وقتی جان مادر درخطرهست وعسروحرج شدید!!!داره نجهداری فرزند که فک نکنم بچه سندرم دان عسرحرج شدیدداشته باشه چون من دیدم خیلی اروم هستن میتونن درس بخونن کارمیکنن خیلی هاشون وحتی بعضیشون ازدواج هم میکنن و...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینم دست مانیست مامالک خودمون نیستیم چه برسه به اون جنینی که یک انسان کامل هست وخدا بهش حق حیات داد ...

با این حرف ها فقط خودمون رو گول میزنیم  تا تو شرایطش نباشی نمیتونی قضاوت کنی .خیلی از اطرافیانم این مشکلو دارن یکیشون اصلا زندانیه از بس اذیت کنه و هم خودش هم مادرش دارن زجر میکشن. مثلا این خونواده دلشون خوش بوده بچه دارن‌. نه کفرین از دستش و .... 

ببین من تجربشو داشتم و سنشونم بیشتر بوده ولی نمیتو نستم بزارم بیان دنیا و بدبخت بشن و هر روز ببینم ز ...

من مقاله علمی هم دارم که خیلی از این آزمایش‌هایی که الان اعلام می‌کنه در چه سندروم دان داره خطا هست و بچه وقتی به دانه میاد سالمه پس این یک مورد

مورد دوم صلاح اون بچه که اصلاً معلوم نیست سالم هست یا سندروم دان داره دست خداست. خالقشه بهتر میدونه

کسی کسی ممکنه سختی بزرگ کردن اون بچه نیست همه می‌دونن که سختی داره اما این یک امتحان خداست برای مادرش و اینکه بخوایم سقط کنیم به نظر من فرار از مسئولیت ه

من به شخصه خودم هم دوست ندارم بچه‌ام سندروم دان داشته باشه ولی وقتی که ببینم خدا این تغییر تو سرنوشتم قرار داده قبول می‌کنم چون ما تو این دنیا به دنیا اومدیم تا رشد کنیم

یکم مباحث سخت میشه ولی خب اینا مباحث اعتقادی و توحیدی می تونید درمودرش بیشتر مطالعه کنید

ببین من تجربشو داشتم و سنشونم بیشتر بوده ولی نمیتو نستم بزارم بیان دنیا و بدبخت بشن و هر روز ببینم ز ...

االان من یک سوالی از شما دارم اصلاً جدا از اینکه این بچه سندروم دان داره یا نه

اگر ناخواسته باردار بشید بعد زایمان حدودا شش ماه (که البته خدا خواسته است به نظر من) شما اون بچه رو هم میگید باید سقط کنیم؟

اگه به نی نی سایتیا باشه که مخاطبینش سفت و سخت میگن باید سقط بشه من دوست داشتم نظر شما رو بدونم

من مقاله علمی هم دارم که خیلی از این آزمایش‌هایی که الان اعلام می‌کنه در چه سندروم دان داره خطا هست ...

کلی میگم کاری  که عقل میگه و تجربه رو باید عملی کرد . مقاله و اینا رو بیخیال الکی خودمون رو قانع نکنیم . پس شما با سرعت زیاد برو سرپیچ بگو خدا خواسته ؟؟ میشه 

من چیزی که واضحه رو برا استارتر گفتم قصد هم ندارم شما و بقیه رو متقاعد کنم نظریه شما اینه. روز خوش

االان من یک سوالی از شما دارم اصلاً جدا از اینکه این بچه سندروم دان داره یا نه اگر ناخواسته باردار ب ...

نه سقط نمیکنم اگه که اون بچه  سالم باشه مبخوامش،. ولی بچه مریض رو نمیخوام  نه  اونو بدبخت میکنم 

کلی میگم کاری که عقل میگه و تجربه رو باید عملی کرد . مقاله و اینا رو بیخیال الکی خودمون رو قانع نکن ...

علم یعنی عقل و عقل یعنی علم

هر کسی یه باوری داره که محترمه

دعوا که نداریم داریم صحبت می کنیم

اون سوال رو هم پرسیدم چون اینجا خیلی راحت مجوز سقط برا جنین سالم رو هم میدن

من هم نظر علمی گفتم و هم از نظر شرعی که اصلا مجوز سقط نمیدن چون روح داره مگر شرایط اضظرار

و دیه داره بچه ای که بالای سه ماه هست.

ما وظیفه داریم واقعیت و بگیم نع ازش فرار کنیم شما رو نمیگم کلی گفتم.

در پناه خدا باشید

علم یعنی عقل و عقل یعنی علمهر کسی یه باوری داره که محترمهدعوا که نداریم داریم صحبت می کنیماون سوال ر ...

دعوا نیس ولی  باید واقعیت رو ببینیم  و سختیاشو.همه اینارو خیلیا میدوننن گناه و قانون و اوووو...

ولی چیزی گه مهمه اینه که یه لحظه تو اون شرایط خودتو تصورکنی یه بچه مریض چی میشه سرنوشتش یه مادر چیا میکشه بچشو تو اون وضعیت ببینه درکل گفتم  .ممنونم همچنین شما