2777
2789
عنوان

دخترم هیچی نمیخوره داره دقم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 42 پست
به نظرم بزار خودش کشف کنه اونجوری براش جالب تره تا اینکه یکی بریزه تو حلقش😂🙄البته ببخشیدا قطره و ا ...

آخه دندون نداره غذاش آبکییه سوپ و فرنی ....

بیسکوییت رو که مثلا میزارم جلوش همه رو یک جا میکنه تو دهنش میپره گلوش نمیشه که .بزرگ نیست که بگم خودش بخوره کثیف کاریش برام مهم نیست فقط بخوره ...

غذایی که خطر نداشته باشه رو بذار جلوی دستش باهاش بازی کنهحتی اگه نخورد هم اشکال نداره هی تکرار کن

مثلا چه غذایی 

دندون نداره میوه میدم دستش ولی نمیتونه که بخوره 

غذاهاشم آبکیه  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلا چه غذایی دندون نداره میوه میدم دستش ولی نمیتونه که بخوره غذاهاشم آبکیه

من چون بچه ندارم نمیتونم راجع به این مسئله راهنمایی کنم 

خود دکتر چه غذاهایی رو مجاز کرده؟ اگه میوه رو گفته مشکلی نیست براش رنده کن بذار جلوش با دستش برداره

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
آخه دندون نداره غذاش آبکییه سوپ و فرنی ....بیسکوییت رو که مثلا میزارم جلوش همه رو یک جا میکنه تو دهن ...

روشتون اشتباهه بیسکویت رو درسته نزار جلوش 

چند تیکه کن بزار جلوش 

درکل بهتره عادتش ندی به بیسکویت و این چیزا 

میوه و سبزیجات جاگزین کن 

مثلا یه ذره خیار

کلم بروکلی بخار پز شده 

کدو سبز

کدو حلوایی 

سینه مرغ خورد کن 

سیب‌ زمینی ابپز و کبابی 

تخم مرغ ابپز 

همرو خورد کن 

شاید بعضی خوراکی ها به یه شکل نخوره 

پس مدلشو عوض کن اینبار یه شکل خوردش کن یا درستش کن 

باید هی تکرار و تمرین کنی اما هرچی اصرار کنی بخوای با گوشی بهش غذا بدی بدتر داری عادتش میدی به گوشی اونم ازین سن

شیر کمتر بدهگرسنه بشه میخورهمیوه میخوره?

امتحان کردم  حتی اگر خیلی هم گرسنه باشه گریه میکنه ولی غذا نمیخوره انگار با گریه میگه شیرمو میخوام 

حتی سرلاک رو تو شیشه رقیقش کردم ریختم اونم متوجه میشه نمیخوره  

عزیزم

بچه دخترخاله منم همینه

چیزای خوشمزه‌ای که ما خودمون دوست داریم رو نمیخوره ببخشید شرمنده عوق میزنه تف میکنه بیرون

فقط یه تیکه نون یا خرما با شیر میخوره

خوشبختی یعنی چه دور ، چه نزدیک ، کسی هست که عاشقانه دوستت داره❤❤
روشتون اشتباهه بیسکویت رو درسته نزار جلوش چند تیکه کن بزار جلوش درکل بهتره عادتش ندی به بیسکویت و ای ...

ممنونم از راهنمایی خوبتون حتما این روش رو امتحان میکنم 

دخترم اگر چیزی دست خودش بدی میخوره ولی خوب فقط در حد مزه کردن نه سیر شدن 

به زور نمیدم با بازی برنامه ی گوشی یا پدرش صداش میکنه تا بخنده دهنش که باز شد قاشق میدم ولی اوایل م ...

عزیزم من هر وقت با گوشی غذا دادم فرداش دیگه کلا هیچی نخورد

خیلی امتحان کردم فهمیدم از گوشیه.

حواسشو میده به گوشی

اون زمان هر کاری کنی بچه از اون کار زده میشه

نباید غذا رو با گوشی داد

ممنونم از راهنمایی خوبتون حتما این روش رو امتحان میکنم دخترم اگر چیزی دست خودش بدی میخوره ولی خوب فق ...

اشکال نداره اصلا نباید با غذا سیر شه طفلی هنوزم دندونم نداره چقد سوپ و فرنی بخوره هر روز 😁 الان باید با مزه ها اشنا شه ک بعدا بد غذا نشه

سرچ کن روش blw خودت متوجه میشی 

الان میگن باید بچه خودش کشف کنه مزه هارو 

اینجوری براش هیجان انگیز تره

اشکال نداره اصلا نباید با غذا سیر شه طفلی هنوزم دندونم نداره چقد سوپ و فرنی بخوره هر روز 😁 الان بای ...

دقیقا منم با خودم میگم آخه این  بچه تا کی باید سوپ و فرنی بخوره شاید زده شده ...شاید دوست نداره...ولی جی ای دیگه رو هم امتحان کردم به هیچی علاقه نشون نمیده حتی دستپخت دیگران رو هم امتحان کردم بازم فایده نداره 

جز اینکه بزارم جلوش خودش باهاش بازی کنه یک هزارم هم بره تو معدش🙄

بذار جلوش بخوره 

نخود بپز دونه دونه برداره بخوره 

میوه خرد کن بذار جلوش

ران مرغ رو بپز بذار آبش خشک بشه بده دستش 

از این قاشق چوبی ها بگیر که غذا رو بتونی بهش فشار بدی بچه بگیره توی دستش غذا نریزه ازش عمودی هم  بگیره دستش نریزه

با اصرار و فشار یا حواس پرتی و کارتون و.... بهش غذا بدی رسما انگار داری بهش این گرا رو میدی که غذا خوردن یه امر طبیعی نیست و مغز تو توی شناخت احساس گرسنگی توی بدنت نقش نداره من صلاح می‌دونم که تو کی گشنت میشه کی تشنه ت میشه رسما به مرور زمان مغز بچه فرمان گرسنگی ارسال نمیکنه چون یکی بوده که به جاش فکر کرده و تصمیم گرفته و عمل کرده می‌دونم چقدر واست آزار دهنده ست ولی تنها راه حل همینه که 

اصلا پیگیر خوردن نخوردنش نباشی فقط بچه رو در معرض غذا قرار بده و بهش نگو بخور بخور بخور بخور خودت با مزه و احساس خوب بخور گاهی اوقات اصلا برای اون نریز وقتی ازت خواست براش بریز خودت بخور تموم کن و لذت ببر از چیزی که میخوری یا غذا بریز با خاله بچه یا کسی که بچه دوستش داره بشین با لذت بخورید بچه تماشا می‌کنه فکر نکن توجه نمیکنه بچه می‌فهمه کاملا وقتی بهش ثابت بشه که برات مهم نیست اونم میخوره برای همین منتظر زود نتیجه گرفتن نباش باید صبور باشی و نذاری بفهمه که واست مهمه بفهمه دهنت رو صاف می‌کنه همین میشه ابزاری که باهاش بچازت خدمات اضافه بگیره 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

اشکال نداره اصلا نباید با غذا سیر شه طفلی هنوزم دندونم نداره چقد سوپ و فرنی بخوره هر روز 😁 الان بای ...

دلم به حالش میسوزه میگم خسته نشد انقدر شیر خشک خورد یک طعم همیشگی !! چرا از این زده نمیشه ؟!!!!

بذار جلوش بخوره نخود بپز دونه دونه برداره بخوره میوه خرد کن بذار جلوشران مرغ رو بپز بذار آبش خشک بش ...

عزیزم  اخه اصلا دندون نداره نمیتونه چیزای سفت بخوره 

مثلا نخود حتی یکدونه هم نمیتونه بخوره اگر مثلا دوتا دونه با هم بزاره دهنش قطعا میپره گلوش  

یا گوشت هنوز نمیتونه ببلعه‌غذاشو همیشه میکس میکنم تازگی دادم براش میکوبم 

عزیزم منم پسرم هیچی نمیخورد تو اون سن ولی چون تو اطرافیانمم دیده بودم که بچه هایی که تو این سن غذا نمیخوردن اصلا اهمیت ندادم فقط شیر میدادم خیلی هم قوی و خوبه خود شیر توش پر از مواد مغذیه تازه الانم حدودذ دو سالشه هنوز بد غذاست ولی حرص نمیخورم چون بعد اینکه از شیر بگیری بچه خودش غذاخور میشه

قطره و دارو رو هم با قصه بهش بفهمون که باید بخوره 

قصه نگهبان های بدن رو بگو براش که توی بدن مون نگهبان داریم اسمش گلبول سفیده وقتی مریض میشیم اینا میان باکتری ها رو میخورن و از بین میبرن ولی گاهی اوقات باکتری ها خیلی تعدادشان زیاد میشه بدنمون احتیاح به کمک داره اینجاست که خرد ما به کمک ما میاد ، خرد ما دنبال راه حل میگرده میگه چی کار کنیم این نگهبان ها قوی بشن پرزور بشن ؟ باید دارو بخوریم تا بتونیم دوباره خوب بشیم و... اینو وقتی که میخوای دارو بهش بدی نگو موقعی که بچه مریض نیست حالش خوبه بگو 

این جلد کتاب نی نی نبات رو هم سفارش بده برای دارو خوردن خیلی کمک می‌کنه به جای اونجا که میگه به به بگو دارو به جای اون قسمت که میگه بازم از این خوشمزه ها داری بازم بگو دارو برای زیر سه ساله کاغذش هم پاره نمیشه کلا کتاب های نی نی نبات رو توصیه میکنم برای بچه ت بخری 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁