2777
2789
عنوان

آمینوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 56 پست
نه فامیل نیستیم توی خانواده هم نداریم سندروم بچه اولم هست سقط نداشتم

خیلی خوبه به خاطر سن ات نوشته ، به نظرم سلفری بدی بهتره ، آمینو سنتز اگر هم دادی پیش بهترین دکتر انجام بده ، اگر هم ندی ندادی ، خیالت راحت بچه ات سالمه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا من یه بار تو مطب نشسته بودم دیدم سه تا خانوم این اتفاق براشون افتاده یعنی رفتن آمینو و تست منفی بوده و بچه سالم بوده ..‌ و میگفتن خیییلی این اتفاق میوفته ‌‌... به نظرم بچه شما هم سالمه نگران نباشید

به منم گغتن ان تی مشکل داره من تحقیق کردم دیدم همش یه مشت مافیاهستن تو امورپزشکی که برای جیبشون این ازمایشاتو مینویسن حتی کشورهای پیشرفته هم برای همه الزامی نیست فقط کشور مااین بلارو‌سر مردم میارن استرس های الکی به مادرمیدن .من امضادادم هیچ کدوم رو‌انجام ندادم نه سل فری نه امنیوسنتز پسرم پنج سالشه سالم وبه گفته ی اقوام شوهرم حتی بسیارباهوشه الحمدلله.قبلااینو از پزشکی شنیده بودم دستگاهها وارداتی هستن وپرازایراد وبچه هایی که هوش بالاتری دارن الکی میگن مثبته ان تی و... که سقط کنن تو کشور!!!اصلانترسید الکیه.

آخه حرف حق نیست حرف باطله

نه یه بچه مریض رو کی میخواد؟ خدا نکرده بعد از مرگ پدر و مادر کی بزرگش کنه ؟ احساسات مادر چی؟ هر روز جلو چشمت پاره تنت مریض باشه و تحقیر مردم رو بشنوه .....

خودمم این شرایط رو داستم..

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
نه یه بچه مریض رو کی میخواد؟ خدا نکرده بعد از مرگ پدر و مادر کی بزرگش کنه ؟ احساسات مادر چی؟ هر روز ...

اگربچه ی چندساله کسی براثرمریضی یا تصادف و....زمینگیرومشکل دارشد اونم باید ازبین بردبه بهونه زجرکشیدن و....؟!

نه یه بچه مریض رو کی میخواد؟ خدا نکرده بعد از مرگ پدر و مادر کی بزرگش کنه ؟ احساسات مادر چی؟ هر روز ...

من منکر سختیش نیستم و قطعا داره

اونو خدا تشخیص میده که کی با چه شرایطی به دنیا بیاد و ما نمیتونیم بچه ۱۵ هفته مه روح درش دمیده شده سقط کنیم. میدونید تو اون شرایط سقط چه ضجری می کشه وقتی میخواد بمیره

اتفاق احساس مادرانه اینجا باید بیاد به کار که پاره تنت که استخوناش از وجود تو رو زنده به گور کنی.

این همه بچه سندروم داون تو دنیا هستن که فرشته های خدا رو زمینن. و خواست خدا بوده خاقتشون. ما نمیتونیم بگیم چرا

اگربچه ی چندساله کسی براثرمریضی یا تصادف و....زمینگیرومشکل دارشد اونم باید ازبین بردبه بهونه زجرکشید ...

نه اون فرق داره دست ما نبوده اتفاق بوده  ولی وقتی میدونیم بچه ای مشکل داره باید خودمون مانع بشیم.در ضمن گفتنش آسونه وقتی تو شرایطش باشی میفهمی کارت اشتباه بوده ... یه عمر پشیمانی میاره 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...