2777
2789
خیلی دوست دارم مستقل بشم ولی دخترم و بقول مامان بابام فقط ازدواج🥰

مطمن باش درس بخونی و رشته خوب دربیای شوهرتم اجازه میده بخونی یکی از کاربرا همینجا گفت با ی بچه ۱ساله رتبه ۴۰۰اوردم شوهرمم مخالف بود وقتی رتبم خوب بود مجبور شد قبول کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم تو فکر این بودم ولی نمیدونم چه مهارتی یاد بگیرم چون هرچی رو شروع میکنم سریع خسته میشم ...راستی م ...

از الان کتاباش بگیر و بشین بخون تو گوگل بزنی همه مباحث گذاشتن و توضیح دادن 

واسه هنرم سعی کن مثلا اگه چرم دوزی رفتی ی کیف درست کن وقتی ببینیش خیلی حس خوبی بهت میده ک خودت درستش کردی و عاشقش میشی و اعتماد ب نفست بالا میره ..ببین از الان تا اخر عمرت واسه چیزی ک میخای تلاش کن ..مثلا الان ک نمیری مدرسه از خوندن کتاب غافل نشو بذار خونوادت بفهمن تو عاشق درس و کتابی در این صورت اوناهم ب انتخابت احترام میذارن مث بچه مدرسه ای تلاش کن از گوگل همه درسا هست اگه اشتباه نکنم کتاب کلاغ سفید میگن خیلی خوب ..

میگم خیلی زندگی رو جدی نگیر پسرا هیچ‌جا فرار نمیکنن همیشه هستن وقت واسه عاشق شدن زیاده و اینکه راحتترین کاری که یه آدم میتونه انجام بده درس خوندنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
مرسی از دل مهربونت و حرفای قشنگت 🥺💞اما من اصلا اجازه بیرون رفتن ندارم آخرین بار که بیرون رفتم شهری ...

ناراحت شدم از رفتارش

چرا واقعا

بد دل و شکاکه؟

اخه الان دوره ی این رفتارا تموم شده

یعنی درستم نمیخونی؟مدرسه پس چطور میری؟

کاش یه نفر که پدرت ازش حرف شنوی داشت باهاش حرف میزد یا خودت با زبون چرب و نرم قانعش میکردی

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم