2777
2789

صوت دارم درباره ی افسردگی دوست داشتی برات ارسال میکنم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش میگم غم توی زندگی همه هست، هیچکس نیست که مشکل نداشته باشه قطعا تو هم مشکلاتی داری چه خانوادگی چه تحصیلی و... 

هیچکس نمیاد کمکت نه دوستات براشون مهمه نه هیچ پسری قراره با اسب سفید بیاد و تورو ازین حال نجات بده، نزار غم تورو غرق کنه و با خودش ببره برای خودت شادی های کوچیک بساز و شده یک دقیقه از زندگی لذت ببری ببر، فشار درس زیاده فشار خانواده زیاده، زمانت رو برار رو شناخت خودت و علایقت تو به یه دلیلی به این دنیا اومدی که هیچکس دیگه غیر خودت نمیتونه اون وظیفه رو انجام بده پیداش کن

⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِی‌وَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھ‌‌داستاݩ‌همین‌است‹طُ›آࢪزوی‌منی  #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج) 
چجوری لذت ببرم؟چجوری حروم نکنم؟من رسما تو خونه زندونی ام حتی مدرسه هم نمیرم

چرا مدرسه نمیری

⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِی‌وَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھ‌‌داستاݩ‌همین‌است‹طُ›آࢪزوی‌منی  #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج) 

اینموقع ها نصیحتش نمیکنم بهش توجه و محبت میکنم

سرگرمیاشو بیشتر میکنم خودش انگیزه میگیره درسشم میخونه

از نصیحت بدم میاد چه برای کسی

چه کسی برای من

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

زمان زودتر از آنچه که فکر کنی میگذره 

و خیلی زود دیر میشه.

کاری که امروز میتونی بکنی ولی نمیکنی ، حسرت فرداته

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

بهش میگم غم توی زندگی همه هست، هیچکس نیست که مشکل نداشته باشه قطعا تو هم مشکلاتی داری چه خانوادگی چه ...

هیچ دوستی ندارم به پسر ها هم اهمیتی نمیدم 

چون درونگرام حتی با خانواده هم حال نمیکنم

مدرسه هم اجازه نمیدن برم

با جمله آخرت واقعا موافقم 

تو الان در بهترین سن هستی 

برو تو آینه بگو خیلی دوستت دارم تو چقدر زیبایی لباس مرتب و شیک بپوش و خوش عطر و تمیز باش تو کار خونه کمک کن و درستو بخون 

اول راهی و از الان کم کم شخصیتت شکل میگیره پس همیشه و همه جا مودب باش با تن صدای بالا حرف نزن و خنده ملیح همیشه داشته باش 

پس ذهنت از الان داشته باشه که بعد از بیست تا بیست و پنج سال شغل خوبی داشته باشی که همیشه حس قدرت و ثروت داشته باشی و نیازمند هیچ کس نباشی 

با خدای مهربون  ارتباطت رو همیشه حفظ کن و همیشه باهاش حرف بزن و نماز و روزه بگیر این تو زندگی هیلی کمکت میکنه و بیشتر از هر کسی دوستت داره حتی خودت و پدرومادرت

آهان مواظب پسرهای گرگ باش و به دل و زندگیت واردشون نکن تا به وقتش که خودت و دنیات رو بیشتر شناختی بهتر میتونی فرد لایقی رو انتخاب کنی