2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتم مقایسه نکن بگو فلانی الان میره مدرسه خیلی خوشبخترار من از خدا بخواه و کمک بگیر مطمن باش جواب ص ...

من دنبال یکیم رشتش ریاضی باشه برق کارم باشه دخترم باشه با اینکه فک نکنم برم ریاضی چون علاقه ندارم بهش ولی درسم خوبه باز میترسم برم خراب کنم دبیرستان کنکور اینطور نیشه کمکم کنید هنرم تو ذهنم هست گرافیک بخونم ولی از ایندش میترسم

سعی کن راضیشون کنی درس بخونی تو سنی هستی ک فقط باید چیز یاد بگیری با گوشی ی هنر یاد بگیر مثلا قلاب ب ...

منم تو فکر این بودم ولی نمیدونم چه مهارتی یاد بگیرم چون هرچی رو شروع میکنم سریع خسته میشم ...

راستی من سال بعد قراره برم مدرسه کلاس هشتم و چون چند ساله نرفتم کلاس پنجم و ششم رو کلا یادم رفته بنظرت چیکار کنم معلم خصوصی بگیرم یا راه دیگه ای هست؟؟

ببین دختر زرنگا چیکار میکنن توهم همون کارارو بکن

مامان و باباشونو میپیچونن یا با سیاست حرفشونو به کسی مینشونن وای من که بابام روانیه حرف حالیش نمیشه خاله زنکه  چیکار کنم🥲 

منم تو فکر این بودم ولی نمیدونم چه مهارتی یاد بگیرم چون هرچی رو شروع میکنم سریع خسته میشم ...راستی م ...

ای وای .. اقا واسه راهنمایی هفتم هشتم اصلا مهم نیست فقط نهم باید قشنگ بخونی امقدر به ما گفتن هفتم و هشتم تاثیر داره هیچ تاثیر نداشت 😭