2777
2789
اینموقع ها نصیحتش نمیکنم بهش توجه و محبت میکنمسرگرمیاشو بیشتر میکنم خودش انگیزه میگیره درسشم میخونها ...

خب من فقط خانوادمو دارم که خودشون دلیل افسردگیم هستن💔

خوشبحال اطرافیانت☺💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب من فقط خانوادمو دارم که خودشون دلیل افسردگیم هستن💔خوشبحال اطرافیانت☺💚

عزیزمی

اول بیا یه بغل سفت بکنمت گل دختر  

اینم بوسش😙😙

بعد اینکه درکت میکنم خانواده مهمترین و نزدیکترین افراد به ما هستند.و روی ما تاثیر زیادی میزارن

ولی همینکه تو خودت متوجه شدی که حالت خوب نیست.از اوضاعت راضی نیستی.و دلت میخواد یه تکونی به خودت بدی خیلی خوبه.این باهوش بودن تو رو میرسونه عزیزکم

گفتم از نصیحت خوشم نمیاد ولی خب سعی کن اگه بهت اجازه میدن روزا از خونه یکم بزن بیرون.تو پارک یا بوستانی جایی قدم بزن.یکم ختی همین هوای بنسبت الوده یکم نور خورشید بهت بخوره روحیتو بهتر میکنه

یه باشگاه برو.یه رشته ورزشی شاد مثل زومبا که موزیک داشته باشه ثبتنام کن

اونجا شاید دوستای خوبی هم پیدا کردی

اگه حسش نیست تو خونه درس بخونی برو تو کتابخونه محلتون.بقیه رو ببینی که دارن درس میخونن بیشتر انگیزه میگیری

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

سعی کن حتما ماهی یه دونه قرص ویتامین دی با دوز 50 هزار بخوری

کمبودش تو بدن افسردگی میاره

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
هیچ دوستی ندارم به پسر ها هم اهمیتی نمیدم چون درونگرام حتی با خانواده هم حال نمیکنممدرسه هم اجازه نم ...

تمام تلاشت این باشه بری مدرسه با پدرت صحبت کن یا اگه حرف کسیو میخونه بگو باهاش حرف بزنه! این شوخی نیست

نهایتا اگر همه تلاشتو کردی و بازم نذاشت بگو بفرستت کلاس خیاطی یا کیک پزی و هنری که بتونی درآمدزایی کنی، خودت کتاب زیاد بخون اسمتو کتابخونه بنویس اگر نمیزارن بری کتاب های خوب نع رمان و داستان خودت بخون انلاین، نگران بیرون رفتن و دوست هم نباش منم نوجوونیم مثل تو بودم الان کلی دوست دارم ولی هیچکدوم بدرد بخور نیستن تو بیرون رفتن هم هیچی نیس خدایی، تو خونه ورزش کن ولی حتماااا این خودش حالتو خوب میکنه تا افسرده نشی 

⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِی‌وَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھ‌‌داستاݩ‌همین‌است‹طُ›آࢪزوی‌منی  #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج) 
تمام تلاشت این باشه بری مدرسه با پدرت صحبت کن یا اگه حرف کسیو میخونه بگو باهاش حرف بزنه! این شوخی نی ...

اگه سختته این همه تنهایی برو مسجد، بسیج مسجد محلتون 

با چهارنفر ارتباط بگیر

⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِی‌وَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھ‌‌داستاݩ‌همین‌است‹طُ›آࢪزوی‌منی  #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج) 
عزیزمیاول بیا یه بغل سفت بکنمت گل دختر اینم بوسش😙😙بعد اینکه درکت میکنم خانواده مهمترین و نزدیکتری ...

مرسی از دل مهربونت و حرفای قشنگت 🥺💞

اما من اصلا اجازه بیرون رفتن ندارم آخرین بار که بیرون رفتم شهریور ماه بود که چهلم خالم رفتم

بابام نمیزاره بجز خودش با کسی برم بیرون حتی مامانم خودشم نهایتا شیش ماه یبار واسه کارای واجب میبرتم بیرون:)

سعی کن راضیشون کنی درس بخونی تو سنی هستی ک فقط باید چیز یاد بگیری با گوشی ی هنر یاد بگیر مثلا قلاب بازی نقاشی چیزی .هم انگیزه میده ب ادم هم وقتش پرمیکنه و ب چیزای الکی فکر نمیکنه 

زتدگیت این ۱و۳روز نیست بشینی حسرت بخوری انرژیت جمع کن واسه روزای خوب و ب روزای خوب فکر کن درستم حتمااا همه تلاشت بکن ک ادامه بدی تا اون موقع هم از یادگیری غافل نشو اگه اجازه میدن برو کتابخونه نزدیکتون کتاب بگیر

قرار نیست همه با درس عاقبت به خیر بشن اگه به حرفه و هنر خاصی علاقه داری برو دنبالش و اگه دوست داری درس بخونی همون حرفه و هنر رو توی محیط های آکادمیک یاد بگیر و رشته های مربوط بهش رو بخون .

هیچ وقت ، به خاطر هیچ چیز و هیچکس به خودت آسیب نزن ، به خودت استرس وارد نکن ، چون سنت بیشتر بشه میفهمی که ارزش نداشت به خاطر اون مسئله ریزش مو و معده درد و.... بگیری .

خودت رو بپذیر هر جوری که هستی بعد سعی در بهتر شدن داشته باش .شرط تغییر پذیرشه.

اعتماد به نفس داشته باش و خودتو تحقیر نکن هیچ وقت. سعی کن فقط از مسیرت لذت ببری 

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁