2777
2789
عنوان

خودکشی با قرص برنج

123 بازدید | 18 پست

خیلی درد داره کسی رو از آشنایان تجربه ای ندارین  چجوریه چند ساعت طول میکشه 

چهارشنبه امتحان ترم داشتم مریض بودم اینقدر حالم بد بود چشام رو نمیتونستم از درد باز کنم امتحان ندادم الان نمیدونم چیکار کنم خیلی میترسم الان تب شدید دارم از استرس هم دارم میلرزم 😭😭😭😭😭

حداقل خودکشی کنم بلکه مدیر مدرسمون باور کرد که حالم خوب نبوده امتحان تفکر داشتم دهم انسانی ام 

شانس گندم همون روز پریود هم شدم سردرد و دل درد شدید گرفتم اصلا تکون نمیتونستم بخورم تشکم پتوم همه چی پر از خون شده بود 

کاشکی همین الان میمیردم راحت میشدم از این کابوس لعنتی 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

😐🥲

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فوقش شهریور امتحان میدی 

هیچ چیز عزیز تر از جونت نیست 

خودکشی ام ب فکرش نباش اونور برات نریختن بری خوش و خرم زندگی کنی 

تقی ب توقی میخوره این حرفو نزن سخت تر از توهم کشیدن این مسیرو 

آخه بخاطر امتحاننننن؟

نکن اینکارو 

بعد ها به این کارات میخندی ها بخدا 

نکن... عاقل باش

خراب کردی فدای سرت 

کارما عدالته نه تقاص.   به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید.         خدایا شکرت🌱               

فوقش شهریور امتحان میدی هیچ چیز عزیز تر از جونت نیست خودکشی ام ب فکرش نباش اونور برات نریختن بری خوش ...

واای خدا یعنی تجدید میشم حتی تصورش وحشتناکه توروخدا اینو نگو دارم سکته میکنم با این حرفت

واقعا که من چندماهه تنگی نفس داشتم مردم و زنده شدم قدر سلامتیت رو بدون قرص برنج کبد و ریه و معده و همه چیز رو نابود میکنه و از دهن میاره بالا و مغز تا اخرین لحظه بیداره و همه ی اینارو متوجه میشه خواهشا این کار رو نکن و به سلامتیت رحم کن

عزیزم درکت میکنم...

منم تا پارسال دانش آموز بودم و خیلی مواقع بود در این چند سال به خصوص سال دوازدهم بودم که مشکلاتی برام پیش اومد ( جسمی ) که حتی روی روانمم اثر میذاشت و منم گاهی امتحاناتم رو خوب نمی‌دادم ولی از من به تو نصیحت امتحانات دی مهم نیست

دی رو بگذرون بعد امتحانات در حینی که ترم دوم رو خوب میخونی ترم اول رو هم شروع کن بخون و تا قبل عید یکسری مباحث رو حسابی بخون تو عیدم باز حسابی بخون مطمئن باش میان ترم و ترم بعدی جبران کنی اینارو نادیده میگیرن 

آخه بخاطر امتحاننننن؟نکن اینکارو بعد ها به این کارات میخندی ها بخدا نکن... عاقل باشخراب کردی فدای سر ...

نه خراب نکردم اصلا سر جلسه نرفتم کل دیروز رو تو توهم بودم کل روز خواب بودم سرمو نمیتونستم بچرخونم اینقدر که درد داشتم

واای خدا یعنی تجدید میشم حتی تصورش وحشتناکه توروخدا اینو نگو دارم سکته میکنم با این حرفت

به سن سی و دو سالگی من که برسی متوجه میشی هیچ چیییییییییییییییییییییییییییییزی ارزش یک ثانیه ناراحتیتو و استرستو نداره 

نه خراب نکردم اصلا سر جلسه نرفتم کل دیروز رو تو توهم بودم کل روز خواب بودم سرمو نمیتونستم بچرخونم ای ...

فدای سرت عزیزم 

خب چیشد مگه حالا دوباره امتحان میدی اصلا امتحان هم ندی نمره شو نمی‌گیری حالا مگه گناه کردی 

بخدا طرف امتحان دکتراشو نمی‌ده و باز حالش خوبه 

هیچکس نمره کلاس دهمش رو یادش نمی‌مونه حالا تو داری خودتو از بین میبری بخاطر یه امتحان اونم امتحان تفکر😑

کارما عدالته نه تقاص.   به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید.         خدایا شکرت🌱