2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم نیاز دارم باید شیمی بخونم

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

فقط اینو بدون اگه سختی درس خوندن رو تحمل نکنی باید سختی بی پولی ، جایگاه اجتماعی پایین و اعتمادبنفس پایین رو تحمل کنی .

سختی درس خوندن نهایتش سه ساله ولی اینایی که گفتم یه عمرررر

ببین، یا الان می‌جنگی و زحمت می‌کشی، یا تا آخر عمرت می‌نشینی و دست‌دوم زندگی می‌کنی، یه تماشاچی می‌شی که فقط داره موفقیت بقیه رو نگاه می‌کنه. انتخاب ساده‌ست: یا الان زجر درس خوندن رو تحمل می‌کنی، یا زجر حسرت خوردن رو تو آینده. حسرت خوردن از تو هیچی باقی نمی‌ذاره.

هیچ بهونه‌ای قابل قبول نیست. خسته‌ای؟ همه خسته‌ان. حال نداری؟ کسی که موفق شده، حال نداشت اما جلو رفت. زندگی ازت نمی‌پرسه آماده‌ای یا نه، ازت فقط یه چیز می‌خواد: کار، تلاش، جرات!

هر صفحه‌ای که نمی‌خونی، یه قدم عقب‌تری. هر روزی که حروم می‌کنی، یکی دیگه داره جاشو توی اون چیزی که تو می‌خوای می‌گیره. می‌خوای بشینی و نگاه کنی، یا بلند می‌شی و همه‌چیو به هم می‌زنی؟ تصمیم با خودته. یا تسلط پیدا کن، یا تسلیم شو.

همین الان پاشو، دفترتو باز کن، و خودتو نشون بده. این زندگی توئه، این جنگ توئه. پس بجنگ!

ب منم بگین چیکار کنم؟😑🥲💔میخوام کنکور هنر بدم کتاب ندارم رشتم نظریه مامانم تقریبا مخالفه فک نکنم ه ...

من خودم رشتم هنره و برای کنکور میخونم 

ایدی تلگرامتو بده پی دی اف کتابارو برات بفرستم

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .🌈🌸