2777
2789
همین که همینه اما نه دیگه تو‌ماشین 😂🤦🏻‍♀️الان سرش بره تو ماشین این کارارو نمیکنه اون روزا چند سال ...

تو ماشین دقیقا چه کار کردید مگه؟؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
اصلا بنده ی خدا میگه هول کردم شوک شدم این خوبه بره قاضی بشه همه ی ملت رو به جرم کشتن پشه اعدام میکنه

نه بابا یه سریا جوگیر میشن میخوان خودشونو بافرهنگ و اپن مایند نشون بدن

اون زمان اکثر ازدواج ها اینجوری بودن 

این میخواد تلافی سیلی 20 سال پیش رو دربیاره🤣

بعد میگه اگ میخواستم مثل شما شوهر کنم تا الان صدبار شوهر کرده بودم

با اینکه مجردم ولی خیلی بهم برخورد حرفاش

بعضیا هستن اگه یه چیزی بهشون بگی ادای مظلومارو درمیارن و میگن دلمونو شکوندی ولی اهانت و شکستن دل دیگران براشون اب خوردنه

یکیشونم همین خانم

عقده های شخصیش رو روی کاربرا خالی کرد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من توی این چند سال که سایت میام هیچ کاربری اینجوری روی مخم نرفته بود هی هر چی توضیح میده باز دوبار ...

خانمه که جوابشو میداد خیلی نجیب و صبوره باید مثل خودش رفتار میکرد تا اقلاً بفهمونه بهش چقدر رفتارش زننده س

ی چنروز بعد عقدمون بود برا آزمایش دادن زنگ زدم بهش ک بیاد بریم آقا اول صبح نون تازه گرفته بود اومده بود بعدشم جلو مامان بابام خودش لقمه می‌گرفت با زور میچپوند تو دهنم انگاری من دست نداشتم پیششون از خجالت داشتم آب میشدم 

خانمه که جوابشو میداد خیلی نجیب و صبوره باید مثل خودش رفتار میکرد تا اقلاً بفهمونه بهش چقدر رفتارش ز ...

حالمونو بد کرد خدا ازش نگذره 

و من به اون خانم حق میدم چون ادم وقتی هیجانش بره بالا خیلی از حرکاتش دست خودش نیستن

یه سریا هستن ریلکس ترن 

یه سریا هم اون لحظه نمیتونن واکنش مناسب بدن 

و نمیشه کسیو به خاطر این موضوع تحقیر و سرکوب کنی

من خودم اضطراب اجتماعی دارم و از ازدواج به خاطر اینجور موضوعاتی میترسم 

و با خوندن کامنت های این خانم واقعا استرس گرفتم

موضوع خجالت نیستموضوع سیلی زدنهخیلی کار چی‌پ و بی ارزشیه و نشون دهنده فرهنگ پایینه

خفه شو دیگه اه

تمام تاپیکو به گند کشیدی عقده ای حسود

تاپیک فان بود به کام همه تلخش کردی دختره نچسب درب و داغون

در اوایلم نمیزاشتم بوسم کنه و واس اتاق خواب برام گوشی خرید و تو راه بودیم گفت دیگ امشب لخت میشی،😑😑 ...

واااای 

منم خیلی خجالتیم و فکر نمیکنم حتی تو یه سال هم بشه رابطه داشته باشم باهاش🤦🏻‍♀️

فعلا که عقدیم هنوز تنها نشدیم ولی چند وقت دیکه عروسیمه

چکار کنم خجالتم بریزه

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

حالمونو بد کرد خدا ازش نگذره و من به اون خانم حق میدم چون ادم وقتی هیجانش بره بالا خیلی از حرکاتش دس ...

حالم بد شد هر صفحه رو جلو میرم هی این داره بازجویی و سوال جواب و رو ترشی میکنه گند بزنن اخلاقشو خاک عالم بر سر اون پسری که بخواد بااین ازدواج کنه بدبخت دوعالم میشه

ادم مگه تا وقتی علاقه و شناخت ایجاد نشه میره سرسفره عقدحتی ازدواجای سنتی هم یه مدت باهم رفت امد میکن ...

براومن قابل درکه من خودم ۱۷ سالگی ازدواج کردم عقد ونامزدیم یکماه بیشتر طول نکشید سنتی بود  وای بدترین روزای عمرم بود ازش متنفر بودم

حالم بد شد هر صفحه رو جلو میرم هی این داره بازجویی و سوال جواب و رو ترشی میکنه گند بزنن اخلاقشو خاک ...

شنیده بودم بعضیا مثل قاشق نشسته میپرن وسط

اینم مثال بارزش بود

حق الناس گردنشه همه رو عصبی کرد 

امیدوارم خدا کمکش کنه بتونه بچشو با ارامش بزرگ کنه و انقد پرخاشگری نکنه