2777
2789
اون کاربری که اون خانوم نامعلوم حال اسمارتیز پرید بهش... واقعا خوشبحال خانواد و همسر و بچه هاشچقدر خ ...

دیونه س بخدا من هی میخوندم دیگه پاچه اون خانم بنده خدارو گرفته ول کنش نیست

یه خاطره تعریف کرد دوساعت سوال جوابش کرد روانی😂😂

دیونه س بخدا من هی میخوندم دیگه پاچه اون خانم بنده خدارو گرفته ول کنش نیستیه خاطره تعریف کرد دوساعت ...

عین چسب یک ۲ سه چسبیده وللللل نمیکنه 😐

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصل برای چی ازدواج کردی وقتی درکی از این مسائل نداشتیفقط اسم اینه که شوهر کرده باشی

اون دهن گالتو ببند دیگه نکبت رو مخی 

یه خاطره تعریف کرد دوساعته پاچشو گرفتی به تو چه مربوطه اصلاً؟؟ دختره پاچه پاره اخلاقت همینجوری سگیه که دوس پسرتم ولت کرده 

عین چسب یک ۲ سه چسبیده وللللل نمیکنه 😐

یکسره میگه من اگه قرار بود مث شما ازدواج کنم تا الان ده بار شوهر کرده بودم

شما چیپ و بی لولید

درصورتیکه حتی فرهنگ احترام به نظر بقیه رو هم نداره های لول لعنتی🤣

کاش کنار دستم بود یکی محکم میزدم تو دهنش تا یاد بگیره اینقدر زر بیجا نزنه

آره والا منم بد جور شکارم از دستش 

تاپیک ظنز رو خراب کرد  

آره والا منم بد جور شکارم از دستش تاپیک ظنز رو خراب کرد

رو اعصاب همست چون خیلی برخوردش زشته 

شده مدافع حقوق شوهر اون خانم

خب فرهنگ هر منطقه و هر خانواده ای فرق داره

چرا درک این مسئله براش سخته

ن ما دوران آشنایی نداشتیم.جواب بله که دادیم بعد خون ازمایش فوری عقد میکنن.منم چون هیچ تجربه دوستی ند ...

ول کن عزیزم واسه ش زیادی توضیح نده اگه قرار بر فهمیدن بودن تاحالا میفهمید مغزش کلاً پوچه مثل عقده ایا با حرص و حسادت میچته

منو همسرم با هم دوست نبودم قبلش، یکم سنتی طور ازدواج کردیم

شوهرم یه هفته ده روز اول هرچی بوسم می‌کرد و بغل اینا من زیاد خودمو مایل و مشتاق نشون ندادم اونم برای اینکه من اذیت نشم زیاد خودشو بهم نمیچسبوند

بعد از یه مدت که بهش یکم علاقه مند شدم

یه شب خونشون خوابیده بودم قبلش به خودم خیلی رسیده بودم و.. گفتم حالا برم شب موقع خواب بغل و بوس و اینا داریم ایندفعه منم همراهی میکنم شاید چیز شد... 

شب موقع خواب شد شوهرم گف بیا یکم فیلم نگاه کنیم فیلمو دیدیم این آقا بدون هیچ واکنشی خوابید، منم عصبی شده بودم تا ساعت سه ربع کم شب حرص خوردم بعد خجالت و گذاشتم کنار بیدارش کردم گفتم چرا منو بغل نمیکنی بخوابی اونم خندش گرفت بغلم کرد و.... 

یکسره میگه من اگه قرار بود مث شما ازدواج کنم تا الان ده بار شوهر کرده بودمشما چیپ و بی لولیددرصورتیک ...

تو عمرم آدم به این چسبناکی ندیده بودم 😂 

رو اعصاب همست چون خیلی برخوردش زشته شده مدافع حقوق شوهر اون خانمخب فرهنگ هر منطقه و هر خانواده ای فر ...

اصلا بنده ی خدا میگه هول کردم شوک شدم 

این خوبه بره قاضی بشه همه ی ملت رو به جرم کشتن پشه اعدام میکنه 

رفت رو مخ همه خدا لعنتش کنه

من توی این چند سال که سایت میام  هیچ کاربری اینجوری روی مخم نرفته بود 

هی هر چی توضیح میده  باز دوباره یه حرف دیگه میزنه 😑

یکسره میگه من اگه قرار بود مث شما ازدواج کنم تا الان ده بار شوهر کرده بودمشما چیپ و بی لولیددرصورتیک ...

فکر کرده همه مثل خودشن تا شوهر ببین همون دودقیقه اول ازدواج مثل موشک کروز بپرن روش

مثل اینکه چیزی به اسم حیا و نجابت دخترونه و سرسنگینی حالیش نیست فکر کرده این کارا بی کلاسیه😂