من نمیفهمم واقعا با چرت و پرت هاش یه تاپیک طنز و تبدیل کرد به ..... عصابم خورد شد
منم خیلی اعصابم خرد شد که اوپن مایند بودن شونو تو چشم دیگران کردند اسمشم گذاشتن فرهنگ بالا
طبیعتا بیست سال پیش از این خبرا نبوده ضمن اینکه اگه حتی همین الانم این اتفاق میوفتاد به ایشون ذره ای ارتباط نداشت که اظهار نظر کنن بعدم با اون ادبیات بپرن به دیگران
خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دیگه منم اولین بوسه رو خودم پیش قدم شدم بعدشم زدم زیر گریه 🥺🥺
البته این مال دوستیه نه عقد
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
اون کاربری که اون خانوم نامعلوم حال اسمارتیز پرید بهش... واقعا خوشبحال خانواد و همسر و بچه هاش
چقدر خانومانه و ساده و بدون توهین داشت توضیح میداد که ایشون رو ساکت کنه هرکی دیگه میگفت یه به تو چه میگفت خودشو راحت میکرد... قشنگ خانومی و ادب و فرهنگ ازشون مشخص بود برعکس خانومی که به همه گیر بیخود میده و ادعای فرهنگ هم داره... عجیبه واقعا