سلام عزیز دلم😘 ، ان شاالله که هر چه زودتر تر حالت خوب بشه،من خیلی ناراحت شدم که کاربرا ناراحتت کردن سر جریان داستان آشناییت و...، ولشون کن اهمیت نده هر کی میخواد باور کنه هر کی ام نه از حسادت بمیره، میدونی چرا میگن دورغ میگی و ایم جرفا،، برا اینکه زورشون میاره اینقدر قشنگ و پاک با نامزدتون آشنا شدید فک میکنن داستان الکیه در صورتی که وقتی خدا بخواد یه چیزی رو جفت جور کنه و دونفرو به این قشنگی به هم برسونه سر یک ماه همه چیز اوکی میشه . راستش عزیزم من کلا توی نی نی سایت زیاد چیزی نمیگم و سعی میکنم بیشتر بخونم تا اظهار نظر کنم تاپیک شما رو هم از اول تاپیکاتو خوندم چشمام قلبی میشد وقتی میخوندم😍😍 از وقتی که حالت توی خیابون بد شد تا شب خواستگاری ، یعنی کیف میکردم وقتی میخوندم😍😃 خیلی هم برات آرزوی خوشبختی کردم ولی چیزی توی تاپیکت ننوشتم، الان دیدم گفتی حالت خوب نیس و اذیتت کردن دیگه دلم طاقت نیاورد گفتم بذار برات بنویسم به نظرم چیز غیرقابل باوری هم توی گفته هاتون نبوده ولی خب بعضیا از حسادت باور نمیکنن، ان شاالله خوشبخت بشی 🤍⚘💫بذار بقیه هم از حسادت بترکن🤣اصلا منفجر بشن چه بهتر 🤣 کور شه چشم کسی که طاقت دیدن خوشبختی کسی رو نداره👁🏹🤣
برای اینکه یکم بشناسیم از خودت یه سال کوچک ترم و دانشجوی سال سوم فرهنگیانم👩🏫
ولشون کن دیگه غصه حرف مردمو نخور ارزش نداره، لبخند تو فشنگ تره🥰😘