2777
2789
من انقدر خجالتی بودم شوهرم میگفت یکم حرف بزن هرازگاهی مطمئم بشم سالمی😂😂ولی ماشالله خودش انقدررر پر ...

بکار بردن تین ادبیات در مورد شوهرت درست نیست چرا شما زن ها نمی خواید یاد بگیرید باید به شوهرتوناحترام بذارید؟ من بفهمم خانمم چنین چیزی در موردم جایی نوشته حسابی باهاش درگیر میشم

نامزدی نامحرم بودین کازی نمیکرد فقط میگف بعد عقد چکارت میکنم تو خیابون اول من دستشو گرفتم ولی وقتی ع ...

حالا نمیشد یواش بگی😂😂👀

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلم براش سوخت طفلک یه اشتباهی کرده بعد چند سال داره تو نی نی سایت تاوانشو پس میده😂😂

اره خب چه اشکالی داره شوهرش ناراحت نشده این ول نمیکنه دیگه فکر نکنم تو نی نی سایت خاطره تعریف کنه 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
کل تاپیک شد نصیحت و روانشناسی و توپ و تَشَرهایاسمارتیززز خانم بافرهنگ و عاقل و فهمیده 😡🤕😐

سرم درد گرفت از دست ایشون😓😓

رویای من دنیای من خورشیدی در شب تارم، ای عشق من ای خوب من در دل مهری به تو دارم،ای مرهم بر قلبم ای درد و درمانم ای ابر و ای باران ای جان جانانم عشقم هستی عمرم هستی در قلب من جاودانی بر چشمانت برقی داری هوش از سر من میپرانی عشق آمد دست و دلم رفت عشق آمد عادت غم رفت در جانم هرچه بگی شد تا دلم با تو یکی شدعشق آمد دست و دلم رفت عشق آمد عادت غم رفت در جانم هرچه بگی شد تا دلم با تو یکی شد💞🌹🍃.
بکار بردن تین ادبیات در مورد شوهرت درست نیست چرا شما زن ها نمی خواید یاد بگیرید باید به شوهرتوناحترا ...

زنت بفهمه وسط این همه زن تو سایت داری خاله زنک بازی میکنی حسابی باهات درگیر نمیشه؟ 

خدانکنه عزیزدلم بخدا من فقط میخواستم ذوقم و شادیم رو با بقیه تقسیم کنم😭قلبمی تووو حتمااا فقط به خود ...

سلام عزیز دلم😘 ، ان شاالله که هر چه زودتر تر حالت خوب بشه،من خیلی ناراحت شدم که کاربرا ناراحتت کردن سر جریان داستان آشناییت و...، ولشون کن اهمیت نده هر کی میخواد باور کنه هر کی ام نه از حسادت بمیره،  میدونی چرا میگن دورغ میگی و ایم جرفا،، برا اینکه زورشون میاره اینقدر قشنگ و پاک با نامزدتون آشنا شدید فک میکنن داستان الکیه در صورتی که وقتی خدا بخواد یه چیزی رو جفت جور کنه و دونفرو به این قشنگی به هم برسونه سر یک ماه همه چیز اوکی میشه . راستش عزیزم من کلا توی نی نی سایت زیاد چیزی نمیگم و سعی میکنم بیشتر بخونم تا اظهار نظر کنم تاپیک شما رو هم از اول تاپیکاتو خوندم چشمام قلبی میشد وقتی میخوندم😍😍 از وقتی که حالت توی خیابون بد شد تا شب خواستگاری ، یعنی کیف میکردم وقتی میخوندم😍😃 خیلی هم برات آرزوی خوشبختی کردم ولی چیزی توی تاپیکت ننوشتم، الان دیدم گفتی حالت خوب نیس  و اذیتت کردن دیگه دلم طاقت نیاورد گفتم بذار برات بنویسم به نظرم چیز غیرقابل باوری هم توی گفته هاتون نبوده ولی خب بعضیا از حسادت باور نمیکنن، ان شاالله خوشبخت بشی 🤍⚘💫بذار بقیه هم از حسادت بترکن🤣اصلا منفجر بشن چه بهتر 🤣 کور شه چشم کسی که طاقت دیدن خوشبختی کسی رو نداره👁🏹🤣

برای اینکه یکم بشناسیم از خودت یه سال کوچک ترم و دانشجوی سال سوم فرهنگیانم👩‍🏫

ولشون کن دیگه غصه حرف مردمو نخور ارزش نداره، لبخند تو فشنگ تره🥰😘

من خجالتی نبودم چون قبلش باهم تو رابطه بودیم 

شوهرم فقط منتظر بود عقد کنیم که...🙈   ولی تو عقد نذاشتم‌ به خواستش برسه زود کارای عروسیمونو اوکی کرد🤣

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

دیونه بودم اونوقت مادرشوهرم اینا کامل صدامو میشنیدن مثلا میخاستم ناز کنم بابا ۱۶سالم بود😅

واییی ..

چه بگم والا 

بچه بودی 🥲🫂

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

🤣😑🤣شب دوم عقدم رفتم خونه ی مادر شوهرم، بعد شام نشسته بودیم همه به من نگاه میکردن بعد من یهو خمیاز ...

خدا ای صحنه برا دشمن هم نیاره🥲😂😂😂

الان خانومت می‌دونه عضو نی نی سایتی ؟

عاشق وجود پاکتم دختر😂😂😂😂🤣🤣

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بکار بردن تین ادبیات در مورد شوهرت درست نیست چرا شما زن ها نمی خواید یاد بگیرید باید به شوهرتوناحترا ...

من هم فکر کنم اگر خانومت بفهمه عضو سایت زنونه هستی و با خانم ها تبادل نظر میکنی یه درگیری حسابی باهاتون داشته باشه!

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍