2777
2789
وایی😂😂دوست دارم یبار توماشین رو تجربه کنم و تو جنگل... 😂😂ولی هروقت بهش میگم میگه تتلو تو کل عمرش ...

منم شوهرم خیلی حساسه اتفاقا 

اون روز چند سال بوده تو کف بوده خواهر حالیش نمیشد که 

بعد میدونی ماشینش دودی بود بعد شب بود ساعتای ۱ ۲ اینا بود تو جاده کسی نبود فقد بابام اینا بودن که تو ماشین دیده نمیشد 

الان اگه سرش بره همچی کاری نمیکنه😂😂🤦🏻‍♀️

روزای خوب توی راه😎✌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون شوهرایی که شما میکنین و برای بقیه پیدا میکنین برای همه هستمن نیازی به یدالله گدا ندارم

حالا تو مگه نامزد منو دیدی؟

از کجا میدونی گداست؟

کل تاپیک رو به حاشیه بردی و اوقات همه رو تلخ کردی واقعا الان حس خوبی داری از این کارت؟

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
ادمی که با هول کردن سیلی میزنه به صورت همسرش پس ینی مشکل زمینه ای دارهوالا ما تا جایی که دیدیم دخترا ...

هرکسی یه واکنشی نشون میده خانوم نسبتا محترم اون سیلی هم غیر ارادی بوده حتما بعدشم هروقت گفت خاک انداز خودتو وسط بنداز

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

آبجییی از صبح ۱۱ بار آوردم بالا سرگیجه و سردرد دارم همینجور افتادم روی تخت از اون طرف هی ملت حمله می ...

الهی فدات شم واست مهم نباشه قربونت برم اونا عقده ایی هستن  هروقت ازچیزی خوشحال شدی بیا خصوصی بهم بگو لازن نیست اینجا تاپیک بزنی من باورت دارم قشنگم

من خجالت میکشیدم خیار و چیپس واینچیزا بخورم حس میکردم دهنم صدا میده.کلی عرق میکردم سر سفره از خجالت. ...

من هنوزم آروم میخورم شوهرم از صدای خیار و ته دیگ خوردن بدش میاد😂😂

دستشویی هم هنوز با استزس میرم

خیلی دلم نازکه😭نمیتونمخاک تو سرم من بلد نیستم از خودم دفاع کنم😭اصن دعوا کردن بلد نیستم نمیدونم وقت ...

منم یه زمانی مثل تو بودم کم کم خوب شدم هرکی بهت حرف زدمنو صدا کن خودم میدونم چیکارش کنم

الهی فدات شم واست مهم نباشه قربونت برم اونا عقده ایی هستن هروقت ازچیزی خوشحال شدی بیا خصوصی بهم بگو ...

خدانکنه عزیزدلم 

بخدا من فقط میخواستم ذوقم و شادیم رو با بقیه تقسیم کنم😭

قلبمی تووو 

حتمااا فقط به خودت میگم🫂😭💜

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................