2777
2789
عنوان

صورتم افتضاح شده

112 بازدید | 11 پست

پریودبودم هورمونام بهم ریخت کلی جوش درآوردم همشم تویه ناحیه دقیقامثل پوست خواهربزرگم شدخیلی افتضاح همه جوش هام توچانه شوهرم گفت نزدیکم نشوحالم بدشدودلم‌شکست نمیدونم چی بزنم خوب شه دکترمیرم بی فایدس خیلی جوش درمیارم ولی این سری خیلی بدشده خداکنه خوب شه مثل اول شه نمیترکوندمشون ولی دیشب باحرف شوهرم باعث شدامروزدستکاریشون کردم امیدوارم جاش نمونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه شوهر بی مصرفی

بمیرم برات

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
چه شوهر بی مصرفیبمیرم برات

خیلی ظاهربینه میگن بعضیاشنیدارین بعضیادیداری بعضیالمسی این دقیقادیداری هست خیلی ظاهربراش مهمه زیبایی براش مهمه درموردقیافه بقیه نظرمیده که فلانی اینجوره فلانی اونجوره فلانی اون زن به اون زشتی داره و.. من تعریف ازخودنباشه خوشگلم واگه خوشگل نمیبودم باهام ازدواج نمیکردخیلی براش مهم بودبعداین وضعیت برا شمهمه یه جوشی بزنم روپوستم غرمیزنه چاق شم غرمیزنه و..

ببین اینجوریه ریزریز ودونه دونه همش یه قسمت جمع شده وقرمزه همه توچانه است

بخاط هورمون ها هستند و سردی رحمتون و عفونت رحم که با پریودی و اینا برون ریزی میکنند بایددسردی و عفونت از رحمتون خارج بشه من درمانگر طب سنتم میتوتم کمکنتون کنم جهت مشاوره و درمان 

داروهای شیمیایی همه فقط موضعی ان و مشکل داخل بدنتونو حل نمیکنه بخاطر همین موقتین

خیلی ظاهربینه میگن بعضیاشنیدارین بعضیادیداری بعضیالمسی این دقیقادیداری هست خیلی ظاهربراش مهمه زیبایی ...

چه قدر سخت 

ازت تعریفم میکنه؟یا فق عیب میگیره

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه