جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
الان اینا رو خوندم به خودم میگم خوب شد عقد نیستم هنوز وگرنه از خجالت میمردم😶
خیلیییی خجالت دار یعنی😶
البته به سن و ارتباط با نامحرم هم برمیگرده هم برمیگرده مثلا من دار میرم تو ۱۸ خب طبیعیه خجالت بکشم( البته آدمی خجالتی هستما ولی وقتی روم باز بشه دیگه رک هستم😁)
و ارتباط با نامحرم خیلی کم در حد احوال پرسی با شوهر خاله و شوهر عمه، یا کلاس درس داشتم و وقتی با جنس مخالف خیلی کم حرف میزدم خب بازم خجالت طبیعیه
خیلیییی خجالت دار یعنی😶البته به سن و ارتباط با نامحرم هم برمیگرده هم برمیگرده مثلا من دار میرم تو ۱ ...
اره من۲۱سالمه پسر غریبه ندیدم
واسه همین خیلی خجالتی ام
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
ولا من هیچ خجالتی نداشتم تازه ما دوستم نبودیم همسرم تو عروسی منو دید پسندید و شمارمو گیر اورد پیشنهاد داد چن ماه حرف زدیم بعد امدن خواستگاری به حدی با همسرم راحت بودم انگار سالها بود میشناختم و رفیقم بود الانم همینطور اصلا بهش میگم حس نمیکنم شوهرمی شاید عجیب باشه
پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.
دیگ بع لطف خودش انقد پروم کرد ک بهش میگم پیشی و پسرم و... 😂😂
دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: " اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂
خودمم یادمه رفته بودیم خرید عقد مادرامون هی تنهامون میزاشتن یا کاری میکردن کنار هم راه بریم حالا جفت مون مذهبی و خجالتی 😂 دونفری رفتیم و به سختیییی روسری خریدیم🤦♀️😂