2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۱سال به طور کلی به نظرت خوبه یا زیاده؟

خب همه چی بستگی به طرفت داره دیگه 

من خودم خداروشکر راضیم 

اما خب به کسیم این اختلاف سنیو پیشنهاد نمیدم 

چون خیلی کمن افرادی که با اختلاف سنی زیاد رابطه خوبی دارن 

بعد ازدواج ما خیلییی داستان داره و خیلی دلایل داره که صورت گرفته 

و اینکه شوهرم خیلی منو دوست داشت به طوری که کل فامیلمون در جریان بودن در صورتی که هیچ رابطه ای باهم نداشتیم

و خیلی سنتی اومد جلو اصلا هیچوقت بهم پیام نداد هیچوقت

روزای خوب توی راه😎✌🏻

شما جرا انقد خوبی با توضیخاتت دلم داره خنک میشع

الهی بگردم 😂مرسی عزیزدلم کسی که خودش خوبه میتونه دیگران و خوب ببینه😍🥰

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

خجالت میکشیدم ازش پول بخوامنمیدونم نرماله یا نه

وای منم

مثلا مسواک میخواستم مامانم میگف از شوهرت پول بگیر من روم نمیشد

بعد تا شب عروسی عزا داشتم ک چجوری بعد عروسی ازش پول بگیرم

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
وای منممثلا مسواک میخواستم مامانم میگف از شوهرت پول بگیر من روم نمیشدبعد تا شب عروسی عزا داشتم ک چجو ...

آخرش چیکار کردین؟

من مجردم ولی همین مشکل و با پدر مادرم واقعا روم نمیشه ازشون پول بخام هر چقدر برام بریزن مدیریت میکنم که تا آخر بره تا مجبور نشم پول بگیرم واقعا نمیدونم چیکار کنم

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

آخرش چیکار کردین؟من مجردم ولی همین مشکل و با پدر مادرم واقعا روم نمیشه ازشون پول بخام هر چقدر برام ب ...

از مامانم پول میگرفتم

اصلا روم نمیشد از شوهرم بگیرم

دیگه یواش یواش راه افتادم🤣

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴