2777
2789
بهش شوک وارد شده خب برای بار اول هر کسی یه جوری هست آدما مثل هم نیستن

دقیقا وقتی با یه ادم غریبه میری سر سفره عقد که حتی یه کلمه هم قبلش باهم حرف نزدین همین میشه

مگه عهد قاجازه تا شب عقد عروس داماد همو نمیدیدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی که خودش ی ازدواج ناموفق داشته بقیه رو نصیحت نمیکنه🗿

خوبه بقیه تحقیرت کنن بخاطر اتفاقی که تو زندگیت افتاده؟؟؟؟ 

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
شوهر من یه هفته بعد آشناییمون به من میگفت ایشون خانوممه😐

اخی😍😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

منم هنوز سه ماه نشده عقد کردم هنوز روم نمیشه بهش بگم😅

زمان دانشجویی یه همکلاسی داشتم یه دوست پسر داشت که به معنای واقعی کلمه بیچارش کرده بود پسره آژانس خودشو دوستاش بود براش غذا میاورد کلی براش خرج میکرد تازه این همکلاسی ما همش ازش طلبکار بود که مثلا چرا از فلان ساندویچی همبرگر نخریدی جوری به این بدبخت امر و نهی میکرد و میتیغتش که باورت نمیشه آخرش هم زنش نشد چون یه خاستگار بهتر براش اومد. بعد شما روت نمیشه از شوهرت پول بگیری؟!

کسی که خودش ی ازدواج ناموفق داشته بقیه رو نصیحت نمیکنه🗿خوبه بقیه تحقیرت کنن بخاطر اتفاقی که تو زندگ ...

تو انقدر عقده ای هستی که ترجیح میدم اصلا روت ریپ نزنم

من اگر ازدواج‌ناموفق داشتم دلیلش حداقل عهد قاجاری زندگی کزدنم نبوده

اتفاقا دوران عقد فوق العاده خوبی داشتم 

خوب زشته.بزار وقت خلوتت.اتفاقا من خلوت کم نمبزاشتم براش.البته بعد چن ماه که روم بارز شد.

بعدش مامانم گفت کارت زشت بود 

میگه خب نامزدم میخواست 

مامانم برگشت گفت نامزده نشسته بود با ما حرف میزد تو ب زور صداش کردی بعدش مگه بچه اس همون لحظه ک شیر خواست بدی ادم مراعات جمع رو میکنه خجالتم خوب چیزیه

تو انقدر عقده ای هستی که ترجیح میدم اصلا روت ریپ نزنممن اگر ازدواج‌ناموفق داشتم دلیلش حداقل عهد قاجا ...

😂😂😂😂برو ی شوهر پیدا کن نزن تو گوشش خانم با فرهنگ 

معلومه کی عقده داره که پریدی به ی کاربر طفلی

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
دقیقا وقتی با یه ادم غریبه میری سر سفره عقد که حتی یه کلمه هم قبلش باهم حرف نزدین همین میشهمگه عهد ق ...

به شما چه عزیزم؟ 

تو چرا حرص میخوری

مگه ترفتی؟ 

الان خداروشکر راضیه از زندگش به توچه دیگه