2777
2789
ادم مگه تا وقتی علاقه و شناخت ایجاد نشه میره سرسفره عقدحتی ازدواجای سنتی هم یه مدت باهم رفت امد میکن ...

ن ما دوران آشنایی نداشتیم.جواب بله که دادیم بعد خون ازمایش فوری عقد میکنن.منم چون هیچ تجربه دوستی نداشتم و حتی با همسرمم تلفنی تا عقد کردیم صحبت نکردم برا همین سخت بود برام

مثل منو نامزدم البته من هفت ماه دوست بودیم دیگ خجالت نمیکشیدیم بعد عقد😂😂😂

من فقط اوایل وقتی میومد خونمون جلوی بابام خجالت میکشیدم بعد دیگ همه چی عادی شد😂

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤣🤣🤣🤣طفلکی

🤭😂😂عیب نداره خاطره قشنگی براشون میشه

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

چند سالت بوده؟😐😐اینکارا مال بچه های۱۵-۱۶ساله اسوگرنه دختری مه بهذبلوغ عقلی رسیده شوهرشو بخاطر اولی ...

منم نزدمش ولی سه ماه هیچ رابطه ای نمیزاشتم داشته باشیم بعد کم کم باهام راه اومد تا روم باز شد یعنی نزدیکم میومد یخ میزد دیگه خودش فهمید نمیتونم یواش یواش پیش رفت تا بعد سه ماه گذاشتمش سنمم ۲۳ بود 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
وااااا خب برای بی معنیه میخوام بدونم علت زود شوهر مزدنشون چیه وقتی پیش پا افتاده ترین چیزاهم نمیدونن

هر دلیلی ام که داشته باشه این اجازه رو به شما نمیده اینجوری تند باهاش حرف بزنی عزیزم ازدواج ایشون به شما و زندگیتون آسیبی زده؟قطعا نه پس حس ناکافی بودن و امل بودن بهشون ندیدن یه چی بوده تموم شده دیگه

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

وااا خب همه یهویی شروع میکننقبلش که مقدمه نمیخونن بیا بوست کنماتفاقا قشنگیش به یهویی بودنشهچقد خشن و ...

وای عزیزم💜💜

اتفاقی هست که افتاده بنده خدا هول کرده چند لحظه🤭😂عیب نداره که اولش بوده 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

منو باش میگفتم تو اتاق تاریک چشاتو ببند🤣🤣🤣

و منی که بعد ۶ سال هنوز همونم و باید از الف شروع بشه هرسری ک نگا نکنننن

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا فقط خودت رهامون نکن🥺🥺
وااااا خب برای بی معنیه میخوام بدونم علت زود شوهر مزدنشون چیه وقتی پیش پا افتاده ترین چیزاهم نمیدونن

عزیزم ربطی به دونستن نداره

بهرحال دختری که قبل ازدواج همیشه باحجب وحیا بوده وباپسری نبوده یهو بایه پسر که حالا شوهرشه تنها میشه معلومه اولش حیا داره وخجالتیه.واقعا چیش براتون غیر قابل هضمه؟

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄