2777
2789
عنوان

مامانایی ک دختر 17ساله دارید بیاید🔴🔴🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 2626 بازدید | 106 پست
چجوری اخه؟واقعا خیلی سخته

مثلا وقتی میخوای با دوستات بری جایی الکی بگو اره مامان فلانی هم میاد مطئن باش اجازه میده یا مامان یکی از دوستات هربار که میخواین جایی برین زنگ بزنه به مامانت به خاطر رودبایستی هم که شده قبول میکنن یا بگو میرم کتابخون برای درس خوندن و اینا حالا نیم ساعتم برو اونجا ولی بقیش رو برو جایی که میخوای

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من 18,سالمه کار پیدا کردم ولی نذاشتن بررم نمیذارن برم بیرون ،ولی توقع دارن اجتماعی شم🥲

خب اشتباه میکنن ،من الان خیلی خوش حالم که حتی اگه یه روزی حمایت من و پدررش نباشه میتونه گلیم خودشو از آب بکشه ،شاید اونجایی که کار میکنه درآمد ز یاد نداشته باشه اما همین  که امن و یاد میگیره مستقل بودنو برام کافیه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
مامان من به شوخی میگه برو بیرون ولی میدونم نمیزاره مهمم نیست من تصمیم واقعی بگیرم میرم بادوستام نمیز ...

ب جاش من التماس میکنم ترخدا باهام بیاید بیرون، حتی سرما میخورمم میگن خودت برو، دندون پزشکی خودم میرم کلا همیشه تنها میرم🤦‍♀️ 

دلیل مخالفت خانواده چیه ؟ پدر یا مادرت کدوم منطقی تره ؟ به صورت خصوصی باهاش صحبت کن بهش بگو تا بیرون نرم چطوری در آینده مستقل باشم ،،،خودت مسیر نزدیک و تایم کوتاه و پیشنهاد بده ، یه زمانی رو انتخاب کن که خیابون شلوغ باشه ، مثلاً پارک نزدیک خونه با دوست مورد اعتماد خانواده برای پیاده روی برو 

دلیل مخالفت خانواده چیه ؟ پدر یا مادرت کدوم منطقی تره ؟ به صورت خصوصی باهاش صحبت کن بهش بگو تا بیرون ...

میگن دختر ک نباید تنها بره بیرون که دختر باید سرسنگین باشه 😐😐

۱۶ سالمه

حتی خودمو کشتم نذاشتن با خواهرم برم تولد یکی از دوستام.

کلا اسیرم تو خونه

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
یه سوالاگه دوستت همش اصرار کنه باهم بیرون برید و تو هی اونو بپیچونی و اون چندوقت بعد بازم اصرار کنه ...

دقیقا 

من چند بار پیچوندم بعدش خودش فهمید ک خانوادم اجازه نمیدن 

من سنم کمتره و چندساله میرم

شروع کم از مغاره ها نم کم بعد دورتر شو کلا آروم آروم پیش ببر همین فردا بگو میخوام برم خرید اصن کم کم با دوستات هم اوکی میشن بری مخصوصا اگه بشناسن

ولی شروع کن چون خیلی تاثیر داره توی اجتماعی شدنت و تجربه هایی که لازم داری واسه زندگیت و ایندت