2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نامزد بودیمو  نامحرم شوهرم شهر دیگه سر کار بود یکی دو ماه بود همدیگرو ندیده بودیم خونه مادرش بودم که زنگ زد گف از ایمو زنگ میزنم حدف بزنیم ...خلاصه زنگ زد و با مامان بابا شو اینا حرف زد بعد به من که رسید به گوشیم پیام داد برو تو اتاق ...رفتم تو اتاق گف شالتو باز کن دلم برا موهات تنگ شده کش موهاتم وا کن منم  باز کردم بعد کف مانتوتم در بیار منم در آوردم راحت داش میگف که بیام فلان میکنم.....یهو در واشد مادر اومد تووووووو......بماند که به مادرش گف از الان تا وختی زنده ای بدون در زدن نرو تو اتاق ی که کسی توشه

نامزد بودیمو نامحرم شوهرم شهر دیگه سر کار بود یکی دو ماه بود همدیگرو ندیده بودیم خونه مادرش بودم که ...

هنوزم همونقدر عاشقتونه؟  خیلی بامزه بود خوشبخت باشین و پایدار

وای یادش بخیر. صبح روز جشن توی آسانسور ارایشگاه بهم دست داد روم نشد دست بدم و فقط می‌خندیدم. وقتی وارد سالن شدم آرایشگرم گفت چیه اول صبحی صدای خنده ساختمان برداشته😂😂

توی سالن هم گفتن عروس داماد را ببوس بیچاره یه بوس کوچولو به سرم کرد هیچ وقت فکر نمی‌کردم این کار را انجام بده. چون روز عقد بود و از قبل با هم آشنا نبودیم.

خانه مادر همسرم از خجالتی بودن اصلا صحبت نمی‌کردم و بعداً چقدر آسیب دیدم چون فکر میکردن ناراحتم یا پشیمونم و خودم را بالا میگیرم ولی از خجالت بود.خواهر شوهر و جاری هم اصلا درک نداشتن.

من جالبه با اینکه کلا خیلی آدم خجالتی هستم.  یعتی تو فامیل به این خصلت معروفم.  اما در مورد شوهرم از همون اول راحت بودم رااااحتااا😂 هنوزم که هنوزه یادش میاد میخنده میگه کی گفته تو خجالتی هستی خخخخ

دقیقا همون اول بار کاربر فک کنم اسمش یاسی بود جوابشو با ادب و با شعور داد و تموم شد و آدمش کرد حالا ...

دقیقل

تازه باعث میشن اونم اعلان براش بره برگرده تو تاپیک جواب بده دوباره دعوا بشه

{ خانم هستم }

[QUOTE=365647333]قشنگ بود از تجربه ها استفاده کردیم یروزی اگر نامزد کردم 🤝✅[/QUOTE😏😏

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
تعریف حیارو گفتم این وحشی بازیا حیا نیست بی فرهنگیه

دوست عزیز اینکه تا این اندازه به دیگران و رفتارهاشون پیله  کنیم این چی نشونه فقر فرهنگی نیست ؟ لطفا کور خودمون نباشیم و بینا دیگران