2777
2789

والا بعد نامزدی اومدی دیدنم بیچاره اومده بود دستبندم خریده بود بندازه دستم فقط ابجیم و زنداداشم خونه بودن که رفتن بالا مثلا ما راحت باشیم کل اون مدت رو من دویدم اون دنبالم کرد میگف بیا دستت کنم میگفتم نه تو میخوای ببوسیم 😐😐😐الان فکر میکنم واقعا چرا 

نامزدی نامحرم بودین کازی نمیکرد فقط میگف بعد عقد چکارت میکنم تو خیابون اول من دستشو گرفتم ولی وقتی ع ...

وای جعر بلند میگفتییی؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای جعر بلند میگفتییی؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نه در حد داد در حد حرف زدن عادی 

ولی خب همه خاب بودن و ساکت قشنگ صدا میرفت 

همه فهمیدن مادرشوهرم ب شوهرم میگف این همه باهاش بازی میکنی حالا زنت شده یا نه😑😑

من تازه عقد کرده بودم اینقدر از شوهرم خجالت میکشیدم یه بار زنگ زده بود گوشیم من دستشویی بودم خانواده برداشته بودن گفته بودن دستشوییه من اومدم بیرون ناراحت شدم گفتن چرا گفتین دستشویبه خیلی خجالت کشیدم

وای جعر من خاطره تو رو خوندم مردم از خنده باباش می‌گفت شلوار آوردی بمونی همینجا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂❤

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
شوهرم اولین بار میلرزید یخ زده بود منم گریه میکردم 😂دو روز بعدش به خجالت سپری شد رسمی حرف میزدیم 😂 ...

گریه چرا😂😂😂😂😂😂

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲