2777
2789

۱۳ سال پیش موقع سال تحویل همه دور هم جمع بودیم بعد از تحویل سال همه زن و شوهرها همدیگه رو بوس کردن من روم نشد ..... این مرد هنوز ول نکرده در هفته دو و سه باری میگه: یادته نذاشتی بوست کنم 😩

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد خوبه باباها اینجوری باشن،،، حالا من بعد ده سال زندگی هنوز روم نمیشه راحت با همسرم حرف بزنم جلوی ...

عزیزم یه دست صدا نداره بابای من خیلی راحت بود و از این بابت دست بوسشم اما عوضش متاسفانه مادرم و خانواده همسرم خیلی پایبند به رسومات بودن و تا چشم پدرمو دور میدیدن سعی میکردن کنترلمون کنن و خب بابام همیشه متوجه قضایا نبود تا ساپورت بشیم در نتیجه منم هنوزم که هنوزه در مقابل خانواده همسرم نمیتونم با همسرم راحت باشم چون خیلی سنتی و متعصبن تو این مورد

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
شوهر من فردای روز عقد ترتیبم رو داد و گفت مبارکه خانم شدی😂😂اینا رسم دارن تو عقد انجام میدن و اصلا ...

ماهم اینجا رسممون توی عقد کارمون تمومه..منم بعد یک هفته تمام..ولی خوبه گیر نامرد نیوفته دختر بیچاره .

من شوهرم اصلا خجالتی نبود ونیس خیلی مهربونه ..

وقتی باهم اولین بار صحبت کردیم آخر صحبتام گفتم خیلی 

بچه دوست دارم اونم دختر ..سریع گف عزیزم  هرچند تا میخوای من در خدمتم..

فکر کرده همه مثل خودشن تا شوهر ببین همون دودقیقه اول ازدواج مثل موشک کروز بپرن روش مثل اینکه چیزی به ...

وای غش کردم با جمله اولت🤣🤣🤣

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

صبحش عقد کرده بودیم.بعدازظهر بود.همه در حال یه چرت و استراحت کوتاه بودیم.زیر پتو یهو بی مقدمه دست گذاشت روی رون پام.با صدای بلند تقریبا داد بود گفتم وای نکن😂همه نگاه ها برگشت سمت مون😂😂😂😂گفت آبروی مارو می بری تو😂😂😂😂