2777
2789
عنوان

بیکار موندن خیلی بهتره تا این شغل

227 بازدید | 15 پست

تازه در اومدن حقوقم ۳ تومن بود بدون بیمه اونم باید یادآوری میکردم تا به زور میدادن وگرنه دیگه اصلا خبری نمیشد اصلا پول کفش لباس. هایی ک تو این رفت آمد پاره کردم در نیومد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب کردی دراومدی .

من منشیه یه درمانگاه بودم .

خیلی به پولش نیازداشتم.

مدیر بخش ازمن بدش میومد اونم بخاطر ظاهرم بود خوشگل نیستم.

یجورایی زمختم.

خلاصه مدام هی بهانه میگرفت منم اهمیت نمیدادم تا یه روز گفت ما بودجه نداریم یا کلا برو یا هم منشی شو هم نظافتچی.

اونوقت من لیسانس.

برااینکه مطلقه بودمو میخاستم پول دربیارم گفتم باشه میمونم.

هم توالت میشستم و طی میزدم زمینارو  یواشکی و دور از چشما

هم منشی بودم.

خلاصه تااینکه دید نه نمیشه هرسازی میزنه من میرقصم تا فقط بمونم اخرش گفت ما کلا بودجه حقوقم نداریم کلا برو.

هروقت یادش میوفتم نفرینش میکنم .

ایناروگفتم ک بگم تودرخت نیستی وقتی میبینی قدرتونمیدونن و بهت ارزش نمیدن و دارن لهت میکنن جاتو تغییربده.

عزیزم درکت میکنممنم یکی مثل توخدا کنه یک در خیری برات باز بشه

جالب اینجاست وقتی دراومدم جون کارم خیلی خوب بودن همکارم درب در دنبالم بود برم بهش گفتم من ارزش ندازم اونجا چون هرماه باید حقوق رو یادآوری کنم برگشته میگه چی میشه یادآوری کنی چقدر کارفرما ها از بالا به آدم ها نگاه میکنن چرا باید هم زحمت بکشم هم منت برای حقوق 

خوب کردی دراومدی .من منشیه یه درمانگاه بودم .خیلی به پولش نیازداشتم.مدیر بخش ازمن بدش میومد اونم بخا ...

خدا ازش نگذره اینا البته خیلی از من راضی بودن چون عین من نمیره اونجا ولی دیدم به دادن حقوق ماه به ماه اهمیت نمیدن داغم روی دلشون گذاشتم الان حس سبکی دارم چون دیگه زیر بار حرف زور نیستم اون واسه چند قاز

کار خوبی کردی 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

واقعا تو این شرایط اقتصادی سه تومن پول یک هفته زندگی هم نیست

آره اونم ماه به ماه نمیدادن تا من نگم نمیدادن کلا دیگه از یادآوری منت کشی واسه حقوق خسته شدم کلا شماره هاشون مسدود کردم دربه در دنبالم میگشتن دیروز گفتم دیگه نمیام

الهی کاری پیدا کنی که در شان شما باشه چقدر دردناک بود چیزی که گفتی

اونموقع ۳۰سالم بود الان ۴۸سالمه .اون اخرین کاری بود ک کارفرما داشتم. بعدازاون تصمیم گرفتم روی پای خودم واستم. رفتم هرچی رو که جمع کرده بودمو فروختمو ارایشگری یادگرفتم. الانم براخودم کارمیکنم مشتریام زیادنیس چون مشکل خودایمنی دارم بخاطر استرسایی ک توی زندگیم داشتم. نمیتونم مدت زمان زیادی کارکنم. اما بجاش خودم کارفرمای خودمم.هروقت یاداون حیوون میوفتم چقدر منو له کرد نفرینش میکنم.

عزیزم ایشالا کار بهتری پیدا کنی 

منم حقوق مزایای خوبی داشتم اما همکارهام انقد بدذات بودن که همیشه شخصیتم خورد میکردن و می‌رفتن از بدیم برا کارفرما میگفتن 

تا اینکه در اومدم