2777
2789

مراسم حنابندان  یا حالا عروسی ک از خانواده عروس باشه 

غذا نده فقط شیرینی بده بعد از ظهر😕

200 کارت دعوتی حدودا

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طرف ما هزینه عروسی نصف میشه!یعنی فامیلای عروسی خانواده عروس فامیلا دامادو خانواده داماد حساب میکنن.از طرفی خوبه بالاخره فشار نیاد و هزینه ها تقسیم بشه از طرفی هم یه جوریه اما خب جا افتاده دیگه سالیه ساله همین بوده

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

آهان الان متوجه شدم .اگر در حد مهمونی بعد از ظهر باشه به وقت نهار یا شام نخوره میشه اوکی باشه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
طرف ما هزینه عروسی نصف میشه!یعنی فامیلای عروسی خانواده عروس فامیلا دامادو خانواده داماد حساب میکنن.ا ...

چطوری حساب میکنن

از روی تعداد کارت پول شام میپردازن 

یا بعد عروسی که هزینه مشخص شد

چطوری حساب میکنناز روی تعداد کارت پول شام میپردازن یا بعد عروسی که هزینه مشخص شد

نه دیگه از اول که میرن تالار میگیرن مثلا خانواده عروس میگن ما دویست نفر دعوتی داریم هزینه غذا ی ۲۰۰ نفر رو میدن و ورودی هم نصف میکنن