2777
2789
عنوان

چرا بعضی رابطه ها سریع به ازدواج‌میرسه بعضیا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 23 پست

منم یبار با یه اکیپ رفتیم بیرون یه پسری  اونجا ازم خوشش اومد خیلی مودب گیر سه پیچ داد ب من و منو میخندوند بزورم شمارمو گرفت گفتم فقط یه دوستی یاده گفت ب همین خیال باش 

تا سه ماه نزاشتم بیاد خاستگاری اخر دیگه با خود مامانم هماهنگ شد اومد خاستگاری 😂 سر سه ماه نامزد شدیم

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زمان بندی خدا

برا منم زود به ازدواج رسید

دلیلش این بود خیلی غیر منتظره در مکان درست زمان درست با آدم درست آشنا شدم... 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

به خیلی چیزا ربط داره اول به طرز فکر خانواده پسر و خود پسر بعضی ها اصلا دختری که حرف بزنه رو نمیپسند ...

اصلاااا قبول ندارم پسر پایین تر باشه شرایط مالیش که دختر حامیش بشه 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

بزار چندین تا مثال بزنم به چشم دیدم 

پسری بود خیلی معمولی با یه دختر خیلی باکلاس و خوشگل دوست شد اول خواست باهاش ازدواج کنه اما چون خانوادش دختری رو که دنبال اینکارا باشه مناسب نمیدیدن منصرفش کردن 

یا دختر و پسری بودن هم پسره خوب بود هم دختره 

خانواده پسره هم یکم آزاد بودن با این چیزا مشکل نداشتن 

پسره هم دید دختره خوشگله و پولداره از دستش نداد اومد خواستگاری 

یا باز دختر و پسری بودن خانواده پسره از دخترایی که اهل دوستی بودن خوششون نمی اومد پسره هم سرتر بود 

دختره اول با زبون بازی و ... زن پسره شد 

اما بعد یکی دو سال تازه چشمای پسره باز شد و کارشون به طلاق کشید

من بعد دو ماه ازدواج کردمبذار یه واقعیتی بهت بگم وقتی دختر سرتر باشه پسر نمیخواد از دستش بده و فورا ...

همون دیگه اوایل دخترا بی تجربن

خیلی هول میزنن

بعد یکی دو تا رابطه میفهمن چطوری باشن