2777
2789
عجب نمیدونستم گوشی نداره؟

من بیست و چهارساعت از بچگی گوشی دستمه جلوی تی وی بودم چشمام صفر بود تا زمانی که سر یه بشکه عن ببخشید😂 انقدر گریه کردم ضعیف شد 

چشم پزشکم توی تی وی گفت گریه ای که از ناراحتی باشه به شدت برای چشم ضرر داره 

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

الان من برم دکتر میفهمه واسه ارثه یا نه؟

دکتر کاربلدی باشه اره واسه خواهرم از درس خوندن توی تاریکی گوشی ضعیف شده بود فهمیدن

ولی دیگه عینک میدن یا لیزر دنبال علتش نمیگردن

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم اصلا نمیبینم گوشی رو تازگیا کم دارم ولی یکم ژن رو دارمشما خانوادتون ضعیفی چشم ندره؟

داداشم از بچگی ضعیف بود ۴ بود بعد خوب شد الان رو صفره😅 بقیه خانواده نه همه خوبن

من چند روزیه ک مریضم دعا کنید خوب بشم مامانم نگرانمِ🌻میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون❤️کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم ❤️ فردا میرم نوار مغز میگیرم انشاالله که بگه سالمم ای خدا🥺😔

من بیست و چهارساعت از بچگی گوشی دستمه جلوی تی وی بودم چشمام صفر بود تا زمانی که سر یه بشکه عن ببخشید ...

منم بچه بودم زیاد تلویزیون می‌دیدیم یه سنی هم گوشی یکم دست میگرفتم خیلی وقته تلویزیون نمیبینم گوشیرهم دست نمیگیرم ولی اونوقت یکوچولو ضعیف بود الان بیشتر شده عجیبه

دکتر کاربلدی باشه اره واسه خواهرم از درس خوندن توی تاریکی گوشی ضعیف شده بود فهمیدنولی دیگه عینک میدن ...

من میخوام علتشو بفهمم که عذاب وجدان نداشته باشم

منم خواهر دارم هر دوتاشون شمارشان مثل منه عجیبه برام

عه چطوری شماره ۴ خوب شده

عینک میزد مدام بعد ی مدت رفت دکتر گقت خوب شده خودمونم فک میکردیم باید تا آخر عمر بزنه الان بدون عینک هم میبینه راحت البته بگما دیگ از ۳ ، ۴ سالگی زد عینک مرتب تااااا ۱۹ ، ۲۰ سالگی خوب شد

من چند روزیه ک مریضم دعا کنید خوب بشم مامانم نگرانمِ🌻میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون❤️کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم ❤️ فردا میرم نوار مغز میگیرم انشاالله که بگه سالمم ای خدا🥺😔

مم پدرم وقتی جون بوده ضعیف بوده مادرم هم همون ۱۷ ۱۸ سالگی ضعیف شده اگه به خاطر گوشی باشه خودمو نمیبخ ...

نه به خاطر گوشی نیست ژنتیکیه

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
نه به خاطر گوشی نیست ژنتیکیه

اخه چوم تو بچگی ضعیف نشده الان شده 

بعد خواهر بزرگترم اونم شمارش مثل منه

ولی خواهر کوچیکترم تو سنی چشمش ضعیف شده که من سالم بوده

الانم دارم خودخوری میکنم که خودم باعثشم

الهی چه گوگولی پس دوست داشتی یه عینک بدون شماره بخر از دلت در بره😂

مال دوران جاهلیت و کودکیم بود

الان می دونم چه نعمت بزرگی خدا بهم داده خصوصا که بابام درگیر گلوکوم هست و طفلی حتی نتونست ماشینی که بعد یکسال از نمایندگی تحویل گرفت رو برونه.... 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

گلوکوم چیه حالا که همه فعلا کم و بیش درگیرشن

آب سیاه

عصب های چشم در اثر آب سیاه از بین میره هیچ نشونه ای هم نداره یهو پیدا میشه

طفلی بابام یه چشمش 60 درصد از بین رفته یکی 40 درصد

اونم به صورت زاویه ای عملا نمیتونه رانندگی کنه

چقدر اهل مطالعه بود... الان هیچی

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

الهی خدا شفاشون بده قابل عمل نبست؟

عمل کرده

عمل از پیشروی جلوگیری میکنه

ولی تو بهبود نقشی نداره