2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک خانمی که بیماری روانی دخترش رااز نامزدش مخفی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 38 پست
خب اول کاری از کجا بدونه این مشکل اعصاب و روان داره مگه بنده خدا قزچراره بره از پزشکان اعصاب روان یا ...

یه روانشناس خوب سریع تشخیص میده ولی جالبه بازم خیلی ها قبل ازدواج نمیرن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بخواین دقت کنید، تمام کسانیکه زندگی با همسرشون بخاطر رفتار بد مثل پرخاشگری، دست بزن، خیانت، و هزارتامورد دیگه    سخت شده و به فکر طلاق هستند یا طلاق گرفتند،  اونها هم بیمار هستند. 

منتها نمیدانند که بیمار هستند. حالا باز خوبه این خانوم میدونه اخلاق تند و بد دخترش از روی بیماریه.

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه زشتی داره کار من؟مردم باید آگاه باشن چه کسایی تو این جامعه هستندرضمن مگه من شناسنامه شون را گذاشت ...

ممنون از آگاه سازی آحاد مردم

ایشون کاربر معروفی هست دیشب ب حد کافی حجمه بهش وارد کردیم الان دوباره شما میخای صد نفرو بریزی سرش

ممنون از آگاه سازی آحاد مردمایشون کاربر معروفی هست دیشب ب حد کافی حجمه بهش وارد کردیم الان دوباره شم ...

نمیدونم شما چرا طرفدارشی الان.

این آدم هرچی سرش بیاد حقشه چهارتا کامنت کاربرها که قسمت خوشی زندگیشه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
شاید ولی من زیاد شنیدم قبل ازدواج پنهان کردن اما چند روز بعد ازدواج سریع خودشونو نشون دادن آخر همشون ...

آره دروغ بود 

اولم فکر کردم راسته ولی این چندتا حرفو که دیدم مرتب میزنه متوجه شدم دروغ میگه 

با اینکه به فرض محال راست هم باشه وقتی پسره بفهمه دادگاه راحت حق رو به مرد میده بخاطر فریب در ازدواج و می‌تونه طلاقش بده 

آره دروغ بود اولم فکر کردم راسته ولی این چندتا حرفو که دیدم مرتب میزنه متوجه شدم دروغ میگه با اینکه ...

من قبلا با مامان ننو صحبت کرده بودم دوستش داشتم 

اما دوتا تاپیک آخرش بهم ثابت کرد یا دروغ میگه یا یه خانم بی منطقه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
ایشون فقط توی عصبانیت مشکلشون بروز میکردهبدبخت پسر مردم از کجا بفهمه؟شما خواستگار داشته باشید میرید ...

من نمیدونم داستان اون خانم چیه ولی اگه ۸ ،۹ ماه با یه ادم مشکل دار باشی تشخیص نمیدی مشکل داره؟؟؟!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خب اول کاری از کجا بدونه این مشکل اعصاب و روان داره مگه بنده خدا قزچراره بره از پزشکان اعصاب روان یا ...

مشکل اینه قرار نیست ادم‌اول کار به این نتیجه برسه با یکی قراره ازدواج کنه، قراره یه مدت بره بیاد بشناسه 

کسیکه‌مشکل جدی داره تو ۸،۹ ماه که سهل تو یکی دو ماه اول هم تشخیص میده

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.