2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک خانمی که بیماری روانی دخترش رااز نامزدش مخفی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 38 پست

یه خانمی ام بود که نامزدش بیماری اسکیزوفرنی مادرش رو تو هشت سال دوستی پنهون کرده بود و گفته بود یکم افسرده س مادرم...

من خیلی دلم سوخت‌‌‌‌‌‌‌...

بعد بقیه کاربرا میگفتن مهم نیست مگه تقصیر پسره س یا میگفتن مامانش مریضه خودش ک خوبه..‌

واقعا انصاف نیست....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیش فعالی بزرگسالان و یه چیزهای دیگهعصبانی می‌شده میزده همه رویه بار دست مادرش را شکسته

خب این باید درمان بشه، بعد ازدواج کنه.

شما درست میگین ، الان یه پسر میخواد زن بگیره از هفت خان رستم رد میشه و مبلغ قابل توجهی خرج عروس می‌کنه.

از طرفی کلی امید و آرزو پشت این ازدواج هست.

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻

به خدا گناهه ، مخصوصا وقتی رو بچه شون اثر میذاره چه ژنتیکی چه اکتسابی

چهار صباح زندگیه تموم میشه ، اگه به درمان هم جواب نداد آیه نیومده که همه ازدواج کنن ، اینده بچه رو تامین کن مشغول زندگیش باشه تا ببینه چی میشه

عجب 
ادما عقل و شعور دارن، باید خودشون بررسی کنن بعد نگن گول خوردیم!

ایشون فقط توی عصبانیت مشکلشون بروز میکرده

بدبخت پسر مردم از کجا بفهمه؟

شما خواستگار داشته باشید میرید بررسی میکنید بیمارستان روانی بستری شده یا نه؟

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
ادما عقل و شعور دارن، باید خودشون بررسی کنن بعد نگن گول خوردیم!

خب اول کاری از کجا بدونه این مشکل اعصاب و روان داره مگه بنده خدا قزچراره بره از پزشکان اعصاب روان یا تیمارستان تحقیق کنه طرفم اول کاری خودشو خوب و سالم نشون میده دیگه بعدش اون روشو حین عصبانیت رو‌ میکنن

مامان ننو

بنظر من تاپیکش دروغ بود 

میخواست حاشیه درست کنه چون مرتب تاکید میکرد از دستش راحت شدم یا مرتب می‌گفت داماد هیچی نمیدونه 

خیلی تابلو بود داره دروغ میگه برای اینکه پربازدید بشه و کاربرا رو تحریک کنه 

یه خانمی ام بود که نامزدش بیماری اسکیزوفرنی مادرش رو تو هشت سال دوستی پنهون کرده بود و گفته بود یکم ...

اون کاربرا احساسی عمل کردن 

وقتی بچه دار شد و ژن اسکیزوفرنی بهش رسید کاربرا میفهمن زندگی انقدر ها هم با مهربونی خوب پیش نمیره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
بنظر من تاپیکش دروغ بود میخواست حاشیه درست کنه چون مرتب تاکید میکرد از دستش راحت شدم یا مرتب می‌گفت ...

شاید 

ولی من زیاد شنیدم قبل ازدواج پنهان کردن اما چند روز بعد ازدواج سریع خودشونو نشون دادن 

آخر همشون که طلاقه 🥲 نمیدونم چرا انقدر مقاومت میکنن برای دروغ گفتن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اون کاربرا احساسی عمل کردن وقتی بچه دار شد و ژن اسکیزوفرنی بهش رسید کاربرا میفهمن زندگی انقدر ها هم ...

دقیقا این کار جز بدبخت کردن طرف مقابل یه نسل را بدبخت میکنه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
خیلی زشته کارت تاپیک زدی براش منم بهش گفتم همینو ولی تاپیک زدنت چیه

چه زشتی داره کار من؟

مردم باید آگاه باشن چه کسایی تو این جامعه هستن

درضمن مگه من شناسنامه شون را گذاشتم اینجا که میگید کار زشتی کردی؟