2777
2789
عنوان

بیایید از کسایی که خیلی ازدواج سطح بالا داشتن بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 131 پست

من خودم ازدواج سطح بالایی کردم 

چون فقط تحصیلات و پول ندیدم البته همسرمم تحصیلاتش بالاس ولی مهمتر از اینا چیزهای دیدم درک وشعورش 

چون درکنار همسرم ارامش دارم 

چون همسرم بهترین مرد دنیاس و

استارتر از اخلاق دوستت بگو آدم با اعتماد به نفس و عزت نفسیه؟

خییییییلی اعتماد به نفس بالایی داره یعنی هر چی بگم کم گفتم بسیااار خودش سطح بالا میبینه خیلی هم سیاست داره الان به شوهره میگه میخوام برم پاکسازی پوست پول ازش میگیره ولی نمیره به هر بهانه ای از پسره پول میگیره پسره دیگه میدونه زنش خرج داره و بهش میده

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه خواهر و برادر داشتن و خانواده شلوغ نشونه سطح پایین بودنه؟راستش حس بدی از تاپیکت گرفتم چقدر ظاهر ...

اگه قرار باشه برای برادر یا پسرتون برید خواستگاری همه اینا مهم میشن اینجا فقط شعار میدید

معلومه که تعداد خواهر برادر،خوشگلی،تحصیلات،محل زندگی،پدر مادر و هزار و یک مورد دیگه مهمن 

شما تا حالا چند تا آدم حسابی مرفه تحصیل کرده و روشنفکر دیدی ده تا بچه باشند؟ یا مگه کیفیت زندگی پنج تا بچه با دو تا یکیه؟ 

استارتر از اخلاق دوستت بگو آدم با اعتماد به نفس و عزت نفسیه؟

شوهرش یه شهر دیگه هست وقتی دختره میره خونشون میگه خودت حتما باید کنو ببری و بیاری من با اتوبوس نمیرم حالا پسره کار هم داشته باشه باید اینو برسونه 

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

استارتر فقط بگم خدا صبرت بده

این جور تاپیک ها همش یا به بحث اینکه مگه همه چیز پوله(واسه آروم کردن خود خیلی ها پول رو می کوبن)یا الان باید خوشگل باشی ختم میشه

تازه کلی هم مورد تاخت و تاز قرار میگیری

کسی هم به اصل مطلب نمی پردازه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
اگه قرار باشه برای برادر یا پسرتون برید خواستگاری همه اینا مهم میشن اینجا فقط شعار میدیدمعلومه که تع ...

دقیقا فقط شعار میدن 

اگه قرار باشه برای برادر یا پسرتون برید خواستگاری همه اینا مهم میشن اینجا فقط شعار میدیدمعلومه که تع ...

من یکیو میشناسم پنج تان ولی خیلی پولدارن هر پنج تا مرفهه زندگیشون یه خونه پنج طبقم دارن علاوه بر چن تا خونه ی دیگه 

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن

تازه من شغل پدر دختر نگفتم وگرنه اینجا مورد بازخواست میشدم

استارتر فقط بگم خدا صبرت بدهاین جور تاپیک ها همش یا به بحث اینکه مگه همه چیز پوله(واسه آروم کردن خود ...

اصل مطلب چیه؟

مگه استارتر نمیگه دختره زشته و خواهر برادر زیاد داره حقش نیست؟

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن

ما خونوادمون 9نفره هممون تحصیل کرده و شاغل داداش هام از سرشناش ترین خونواده های شهر دختر گرفتن و فقط اذب و شخصیت و سنگین بودن براشون مهمه و توقع جهیزیه یا کمک مالی نداشتن الانم یه داداش مجرد داریم که میگه فقط دختر پاک باشه ادب و احترام سرش باشه ظاهرش هم معمولی باشه سر تا پاشو طلا میگیرم 

دقیقا فقط شعار میدن

عزیزم مطمعن باش کسی شعار نمیده من خودم مجرد بود همش زندگی خیال کردم پول قیافس ولی الانم فهمیدم که واقعا فقط شعور انسانیت اخلاق رفتار باعث میشه خوشبخت باشی من همسرم درامدش بیشتر از دکتره ولی واقعا برام. مهم نیست