2777
2789
عزیزم برای یه خونه با سبک سلطنتی کلاسیک چه مدلی قشنگ میشه؟ سبک خونم مینیمال نیست

قشنگم این سایت و ببین ساعتایی ک برای ایده گذاشته قشنگ و خاصه ب خونتم میاد

https://soheilfurniture.com/%DB%B1%DB%B0-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%AC%D8%B0%D8%A7%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA-%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DA%A9%D9%88/

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قشنگم این سایت و ببین ساعتایی ک برای ایده گذاشته قشنگ و خاصه ب خونتم میادhttps://soheilfurniture.com ...

آخرشم سایت خودشون و گذاشتن با ساعتایی ک دارن توشون میتونی مناسب خونت پیدا کنی

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
سبک خونم کلاسیک سلطنتیه

سایز خونت چی؟ ایشالا متراژ بالا باشه هیچی بدتر از چپوندن وسایل سلطنتی تو خونه کوچیک نیست ما ۳ سال پیش همش دادیم بیرون به سبک خونه های استانبول چیدیم از نو 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

سایز خونت چی؟ ایشالا متراژ بالا باشه هیچی بدتر از چپوندن وسایل سلطنتی تو خونه کوچیک نیست ما ۳ سال پی ...

اتاقا کوچیکه اما پذیرایی بزرگه. اشپزخونمم کوچیکه تنها حسن خونم پذیرایی بزرگه. 

سبک استانبولی همون مینیماله عزیزم؟ 

اتاقا کوچیکه اما پذیرایی بزرگه. اشپزخونمم کوچیکه تنها حسن خونم پذیرایی بزرگه. سبک استانبولی همون مین ...

نه عزیزم فرق داره در اسرع وقت پس عوض کن واقعا سلطنتی دیگه خیلی وقته کسی نمیزنه مگه خونه اش خیلی بزرگ و لوکس باشه

نه عزیزم فرق داره در اسرع وقت پس عوض کن واقعا سلطنتی دیگه خیلی وقته کسی نمیزنه مگه خونه اش خیلی بزرگ ...

اره خییلی تو فکرشم سبک منیمالم دوست دارم انشاالله تا عید بتونم تغییر بدم خیییلی تو مخمه 

اره خییلی تو فکرشم سبک منیمالم دوست دارم انشاالله تا عید بتونم تغییر بدم خیییلی تو مخمه

حتما اینکارو کن بیین ما الان عقدیم جهیزیه با خانواده پسره بهشون گفتم یک تیکه هم بدون سلیقه من از سر خودشون نخرن کوچکترین چیز حتی