2777
2789
حتماااا عزیزممم😍😍😍😍دعا کن مثبت باشه

منم میگم مثبتع عزیزم...الهی که مثبتی و سلامت بغلش بگیری😍🥰 انشالله ازمایش دادی خبرم من.. و منم اون لحظه خیلی دعا کن باردار شم خیلی ساله منم منتظرم🥺

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدیییی😍 حدودا 5دقیقه اینطوریا ولی تا نیم ساعت که موند پررنگ شد ولی شنیدم همون چند دقیقه اول مهمه

بساامتی عزیزم

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
مبارکه عزیزم منم خیلی استرس دارم دیروز باید پریود میشدم ولی هنوز نشدم

قربونت برم مرسی😍 حالا شنبه برم ازمایش مطمئن شم اینجوری خیالم راحت نیست 🥹 استرس نداشته باش انشاالله پریود میشی اگه بچه نمیخوای 

چند ماهه اقدام بودی عزیزم چجوری اقدام میکردی منم اقدامم اما نشده هنوز ماه سومم تو این ماه هم دوبار ا ...

من کلا  ماه پیش دو بار اقدام کردم با فاصله دو روز از هم فقط همین  حالا برم ازمایش مطمئن بشم🥹😘انشاالله شماهم باردار میشی عزیزم بدن هرکسی فرق داره  روز تخمک گذاریت انجام بده

منم میگم مثبتع عزیزم...الهی که مثبتی و سلامت بغلش بگیری😍🥰 انشالله ازمایش دادی خبرم من.. و منم اون ...

عزیزدلممم مررسی انشالله🥹🥹😍حتما خبر میدم انشالله شما هم  خیلی زود باردار میشی بچتو  بغل میکنی  خبرشو به ما میدی😍😍❤️🙏

مبارکه علاعم چی دادی

از روزی که اقدام کردم از فرداش زیر دلم با پهلو راستم درد میگرفت بعد دیگه خوب شد هرچی به موعدم نزدیک میشدم درد پریودی داشتم خیلی یه ذره سینه هامم حساس شده   فعلا علائمم همین بود