2777
2789
خدا بهت رحم کنه کاش علت این رفتارشو بفهمی یعنی قراره تو زندگی برا هر اتفاق کوچیکی این رفتارو داشته ...

چندبار دعوامون شد هیج وقت حتی اخم هم نکرد همیشه اون سعی داره که منو آروم کنه

خیلی عحیبه برام

بینمون که خوب شد دوباره میخوام بفهمم دلیل رفتارش چی بوده

مرا دخمه در خاک ایران کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین من ۱۷ ساله ازدواج کردم متوجه شدم شوهرم هر خصوصیتی که برای خانوادش داشته بعد ازدواج ناخوداگاه واسه منو بچههام داره،مثلا برای اونا خیلی مسولیت پذیر بوده برای ما هم دقیقا همونجوریه و....،اگه شوهرت با مادرش قهره و رابطه ی خوبی نداره ممکنه در اینده با تو هم همینحوری باشه

نمیدونم چه فشاری روشه مثلا.. که اینجوری کرد

هر فشاری حالا...  کسی م نتونه خودش تو عصبانیت کنترل کنه و حالت جنون بگیره. میشه دیوانه ک باید درمان بشه 

اصلا کوتاه نیا یا بره روانپزشک یا شما برو خونه پدرت

کاش من روز اول موتاه نمیومدم ک حالا 3 ماه ب 3 ماه با هم قهر نباشیم و بخاطر بچه تحملش نکنم

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
چی میگی خداییمیگم‌چیکار میکردی تا منم انجام بدم

🤣🤣🤣🤣خسته نشدی به خیال خودت انقدر تو نی نی سایت دنبال فوت کوزه گریو باز کردن چنته هستی خدا وکیلی 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣

حالا شما هم کاری ب روابط مادرپسر نداشته باش... شوهرمنم دلش نمیخواس با مادرش رفت امد کنه من هی میگفتم نهه گناداره زن خوبیه فلانه   تا ی رفتارایی باهم کردن گفتم گوه خوردم دیگ قطع رابطه   ،اشتباه ازمن بود مادرشو بهترمیشناخت