2777
2789
عنوان

همسرم میخواد مهریمو یه جا بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 147 پست
میدونید از چی می‌ترسه میگه قیمت طلا و سکه هی داره می‌ره بالا تو بیا مهریت بگیر تموم بشه بره کلا خسیس ...

عزیزم با توجه به تایپیکای قبلیت احتمالا تو فکر طلاق دادنت و برگشتن به زن قبلیشه

مهریه تو تمام و کمال بگیر

بیا بیرون اگه بچه نداری 

چون مردی که هی زنش خیانت می کنه می بخشه یعنی خیلی اون زن رو بیشتر می خواد

ببخشید رک گفتم اوضاع دستت بیاد

قربونت من تاپیک هاتو خوندم شوهرت مخاد مهریه تو بده که بعد خودش نری همه اموال رو بگیری و یه چیزی هم ب ...

آفرین دقیقا منظور و هدف داره 

خودم میدونم ولی ارزش اموالش خیلی بیشتر از چندرغاز مهریه من میشه 

نمی‌دونم چرا گیر داده به این مقدار باقی مانده مهریه من 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین دقیقا منظور و هدف داره خودم میدونم ولی ارزش اموالش خیلی بیشتر از چندرغاز مهریه من میشه نمی‌دون ...

هیچ چیزیو امضا نکن تو دفتر خونه. بگو نمیخام.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خیلی. ولی خسیسم هست اما اهل حلال و حرامه

خب پس میخواد چیزی به گردنش نباشه اگه راضی هستی ببخش ولی بهش بگو میبخشم به شرطی که مثلا ۵۰گرم طلا دراینده برام بخری و قولش را ازش بگیر .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزم با توجه به تایپیکای قبلیت احتمالا تو فکر طلاق دادنت و برگشتن به زن قبلیشهمهریه تو تمام و کمال ...

بچه ندارم عزیزم 

والا زن سابقش رفته شهر دیگه با یه آقای جدیدی صیغه شده و دخترشم ارتباطشو باهاش کم کرده 

هیچ چیزیو امضا نکن تو دفتر خونه. بگو نمیخام.

میترسم دعوا بشه خیلی تو منگنه قرارم داده 

یه دینی هم از پدرش گردنش بوده همش میاد به خوابش میخواد برای پدرش هم خیرات سنگینی بده در حد چندین میلیارد 

خب پس میخواد چیزی به گردنش نباشه اگه راضی هستی ببخش ولی بهش بگو میبخشم به شرطی که مثلا ۵۰گرم طلا درا ...

حرف باد هواست عزیزم. این چه راهنمایی اخه. شوهره نقشه ای داره/ کاملا معلومه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
میترسم دعوا بشه خیلی تو منگنه قرارم داده یه دینی هم از پدرش گردنش بوده همش میاد به خوابش میخواد برای ...

دعوا بشه. ببین اگه رفتی امضا کردی فاتحه ی زندگیتو بخون. این یه نقشه ای داره. اونجا بگو منو مجبور کرده امضا نمیکنم.

حرف باد هواست عزیزم. این چه راهنمایی اخه. شوهره نقشه ای داره/ کاملا معلومه

همچین معلوم هم نیس ، شاید میخواد نه سیخ بسوزه نه کباب ...از الان داره تکلیف همه را مشخص میکنه ...میخواد خونه برای زنش باشه، پول خیرات باباش راهم بده و باقیش هم بمونه برای دخترش ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
همچین معلوم هم نیس ، شاید میخواد نه سیخ بسوزه نه کباب ...از الان داره تکلیف همه را مشخص میکنه ...میخ ...

داره مجبورش میکنه. بقیه رو هم ببخشه

مقدار ۱۷۰ گرمم طلا دارم که بعد ازدواج با این خریدم کم کم 

میگه تو ببخش من بعد عید  ملکی میفروشم باقیشو میدم بهت 

منم گفتم خوب به قیمت روز الان حساب کن طلا گرون شد نمیخواد اون افزایش رو حساب کنی 

مقدار ۱۷۰ گرمم طلا دارم که بعد ازدواج با این خریدم کم کم میگه تو ببخش من بعد عید ملکی میفروشم باقیش ...

دیگه خودت بدون. من نظرمو گفتم/ صلاح کار خویش خسروان دانند

همچین معلوم هم نیس ، شاید میخواد نه سیخ بسوزه نه کباب ...از الان داره تکلیف همه را مشخص میکنه ...میخ ...

راستش عزیزم همسرم وضع مالیش خوبه 

چندین تا خونه و یه مغازه ارزشمند بزرگ داره